Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
7,3

Domaine le Midi

Atlantische Kust, Frankrijk, Loire, Vendée

  • Aan het strand
  • Glamping
  • Zeilschool

Ouderwets kamperen of glamperen in een bijzondere accommodatie, het is allebei mogelijk op deze camping vlakbij het strand.

Kindvriendelijke Camping Domaine le Midi ligt op het eiland Noirmoutier, direct aan de kust in het midden van Frankrijk in de Vendée. Deze camping is een echte glamping, dus er zijn veel huuraccommodaties zoals tenten en mobilhomes. Natuurlijk zijn er ook staanplaatsen voor je eigen tent of caravan.

Camping Domaine le midi

Camping Domaine le Midi ligt op een prachtige locatie in het westen van Frankrijk, namelijk op een langgerekt eiland in de Vendée. Hierdoor ligt deze camping direct aan de Golf van Biskaje. Je kunt zelfs een kampeerplaats direct aan het strand nemen, waardoor je elke dag van een prachtige zonsondergang kunt genieten.

Op de camping staat een meertalig animatieteam, waaronder twee Nederlanders. Zij organiseren de miniclub voor kinderen van vijf tot twaalf jaar, waar ze knutselen, spelen en kindervoorstellingen voorbereiden. ’s Middags kunnen oudere kinderen en volwassenen meedoen aan de sporttoernooien, zoals tennis, beachvolleybal en voetbal. Je kunt ook fit blijven door ’s ochtends mee te doen met aquagym. ’s Avonds organiseert het animatieteam thema-avonden en voorstellingen.

Vermaak je je liever zonder animatie? Domaine le Midi heeft een grote speelhal, waar je digitale spelletjes kunt doen, of tafelvoetballen en biljarten. Daarnaast heeft de camping een tennisbaan, pingpongtafels, een speelplaats, trampolines, een springkussen, een terrein voor jeu de boules en een minigolfbaan. In het binnen- en buitenzwembad kun je baantjes trekken, maar ook lekker bijkomen in de whirlpool of op de massagebank. Er is ook een apart pierenbadje voor de kleinsten onder ons.

Omgeving

Het eiland Noirmoutier is niet in een dagje ontdekt. Als je de camping uitloopt, ben je zo op het strand en daar is van alles te doen. Zo kun je kitesurfen, kajakken, duiken en vissen. Fanatieke vissers kunnen zelfs met de boot mee de zee op. Daarnaast heeft het eiland een zeilschool en een groot waterpark.

Naast wateractiviteiten kun je op het eiland prachtig wandelen en fietsen. Ook kun je ritjes maken per paard.

Domaine le Midi op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Tropicana - Kids-Campings.com

Tropicana

Vendée, Loire, Atlantische Kust, Frankrijk

  • Zwemparadijs
  • Aan de Atlantische Kust
  • Sauna en Hammam

Tropicana is een prachtige kindercamping in de Vendée. Geniet in het waterpark, of laat je entertainen door het internationale animatieteam.

La Guyonnière - Kids-Campings.com

La Guyonnière

Vendée, Loire, Atlantische Kust, Frankrijk

  • Nederlandse eigenaar
  • Dierenparken
  • Meer en strand

De gezellige kindercamping la Guyonnière staat in de top 17 beste campings. Een familiecamping bij uitstek, met internationale animatie.

Kids-Campings.com