Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

5x Vakantie in Oostenrijk in 2023

Wil je op vakantie naar Oostenrijk in 2023, maar ben je er nog niet uit waarnaartoe? Lees dan zeker even verder! In de winter staat Oostenrijk in het teken van skiën en snowboarden. Bezoekers uit heel Europa skiën in één van de populaire wintersportgebieden Saalbach-Hinterglemm, Tirol, Karinthië en Zillertal. Niet alleen de goed geprepareerde skipistes, maar ook veel faciliteiten voor kinderen en de gezellige après-ski activiteiten maken een wintervakantie in Oostenrijk super populair. Kies voor een autovakantie door de Alpen of een onvergetelijke fietsvakantie langs de Donau. We zullen je de keuze voor een vakantie in Oostenrijk in 2023 iets makkelijker maken aan de hand van deze lijst!

1. Bad Kleinkirchheim

Maak heerlijke wandelingen naar een typische almhut, ga samen mountainbiken in de bergen of laat je helemaal verwennen in Thermen St Kathrein. Alles is mogelijk tijdens een verblijf op vakantiepark Landal Bad Kleinkirchheim. Op dit vakantiepark in de Zuid-Oostenrijkse deelstaat Karinthië beleef je een onvergetelijke vakantie in een mooi appartement of sfeervol chalet. In de winter wachten hier 100 kilometer besneeuwde pistes en de beste ski-infrastructuur op je. Met “ski in en out” kun je comfortabel naar het nabijgelegen dalstation skiën. Dit vakantiepark is de ideale uitvalsbasis om de diversiteit van Karinthië te leren kennen. De fijne vakantiehuizen en vrijstaande chalets, het overdekte zwembad en de Bollo Club maken dit park de ideale locatie voor een familievakantie.

Goed om te weten: Er zijn nog accommodaties beschikbaar voor een vakantie in januari!

Bad Kleinkirchheim
Bad Kleinkirchheim

2. Alpen Chalet Matin

Op zoek naar rust in de bergen, maar ook een heerlijk skigebied binnen handbereik? Dan is Landal Chalet Matin de ideale plek. Dit vakantiepark is gelegen in het pittoreske bergdorpje Bürserberg. Het is de perfecte uitvalsbasis om de natuur van Oostenrijk te verkennen. Je verblijft midden in de bergen en vanuit je appartement geniet je van het uitzicht over het Klosterdal. ’s Ochtends een ontbijtje eten op je balkon, uitkijkend over de Alpen in de heerlijke frisse berglucht. Vanaf dit vakantiepark kun je heerlijke bergwandelingen maken. Maar ook voor mountainbiketochten en rodelen zit je hier goed.

Ook dit vakantiepark heeft in januari nog accommodaties beschikbaar.

Alpen Chalet Matin

3. Katchberg

Landal Katschberg, in Lungau, is een echt familiepark en het startpunt voor vele sportieve tochten. Beleef de leukste avonturen met het hele gezin hoog in de bergen. Ga urenlang mountainbiken over diverse bergweggetjes met steeds weer een ander uitzicht. Hier geniet je van de frisse lucht, de groene bergen en de helderblauwe beekjes. De comfortabele appartementen bieden ruimte voor ontspanning. Het vakantiepark ligt midden in de bergen op de grens van Karinthië en Salzburgerland. De kinderen zullen het hier dankzij de vele faciliteiten geweldig vinden!

Neem snel een kijkje op de website, in januari zijn er nog beschikbaarheden!

4. Dormio Resort Obertraun

Bij Vakantiepark Dormio Resort Obertraun heb je overal om je heen hoge toppen en houten berghuisjes. Geniet van de uitgestrekte groene grasvelden en frisse berglucht, midden in het Alpenlandschap. Dit vakantiepark ligt langs de oever van het heldere bergmeer, de Hallstätter See. Hier begint een vakantiedag met verse broodjes. Een boodschapje doe je in de parkwinkel of de supermarkt in het dorpje. Daarna kun je lekker zwemmen in het binnenzwembad, ontspannen in de spa of even fitnessen. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin.

Dit vakantiepark heeft nog beschikbaarheden in maart en de maanden daaropvolgend.

Dormio Resort Obertraun
Dormio Resort Obertraun

5. Adventure Flachau

Beleef een actieve, avontuurlijke en ontspannen vakantie bij vakantiepark Adventure Flachau. Het vakantiepark is gelegen in het gezellige toeristische dorp Flachau waar van alles te doen is. Ook op de camping zijn er genoeg activiteiten voor jong en oud. De kinderen gaan verven, tekenen en meer bij de Mini Club terwijl de ouders een dagje gaan mountainbiken of klimmen naar grote hoogte. Geniet daar met prachtig uitzicht van een ontbijt bij de opkomende zon. De tieners zich ook prima zullen vermaken met diverse sporttoernooien en een heuse beach-party. Of zoek de rust op bij het openluchtzwembad of bij het meertje.

Vanaf eind maart kun je bij Adventure Flachau jouw onvergetelijke vakantie vieren!

 Adventure Flachau
Adventure Flachau

Bekijk al het aanbod van de campings voor een vakantie in Oostenrijk in 2023 op onze website.

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

8

Plage et du Bord de Mer

Jacqueline, 5 september 2015

Top!

Super leuke animatie Door Wessel en Thomas !!! Altijd een goed en gezellig humeur. De meiden hebben genoten van de leuke dansles en andere dingen!! Top!!! We zullen ze missen

Bezocht Plage et du Bord de Mer in augustus 2015 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com