Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Domaine du Logis

Domaine du Logis

Atlantische Kust, Bretagne, Frankrijk

  • Vijfsterrencamping
  • Charmant en kleinschalig
  • Lenny Club

In het hart van de Bretagne ligt vijfsterrencamping le Domaine du Logis, ideaal voor een vakantie met kinderen. De camping strekt zich uit over zes hectare, heeft een kasteel uit de renaissance en biedt 180 kampeerplaatsen. In de omgeving van de camping is veel te zien. Le Domaine du Logis is omgeven door vele pittoreske historische stadjes en kastelen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Combourg, Saint-Maloen en Dinan.

Elke ochtend komen de kinderen naar de miniclub. Hier knutselen ze en spelen ze twee uur lang, en wie weet komt de mascotte Lenny de Vos ook nog even kijken. Met hun vakantievriendjes en -vriendinnetjes kunnen de kinderen zich daarna vermaken in de speeltuin.

Voor de wat oudere kinderen zijn er ’s middags sporttoernooien, zoals voetbal, volleybal en jeu de boules. Ook in de avond is er genoeg te doen. Zo danst jong en oud mee tijdens de minidisco en laten de kinderen een keer per week hun verborgen talenten zien tijdens het kinderspektakel.

Zwembad

Het zwembad vind je op de binnenplaats van het kasteel. Hier hebben de kinderen urenlang waterpret, maar ouders kunnen ook rustig bijkomen en bruin worden op een ligbed.

Voor de allerkleinsten is er een apart bad waar zij veilig in kunnen spetteren. Blijf fit door dagelijks mee te doen aan de aquagymlessen!

Domaine du Logis op de kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Baie de Douarnenez - Kids-Campings.com

Baie de Douarnenez

Noord-Frankrijk, Bretagne, Atlantische Kust, Frankrijk

  • Mascotte Murphy
  • Springkussens
  • Zwemparadijs

Een camping op slechts 4 kilometer van de kust. Hier willen de kinderen nooit meer weg, zo leuk hebben ze het met het animatieteam!

Kids-Campings.com