Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Eurolac

Aquitanië, Frankrijk, Les Landes

  • Gelegen aan het meer Aureilhan
  • Sportieve activiteiten in omgeving
  • Veel waterpret

Wil je binnenkort op vakantie naar Frankrijk, maar heb je nog geen idee waar? Stop met zoeken en kies voor Eurolac! Hier gaan jouw kinderen het zo naar hun zin hebben dat ze gegarandeerd nooit meer van deze camping wegwillen en jij natuurlijk ook. Nieuwsgierig geworden? Lees dan met me mee voor meer informatie.

Welkom op Eurolac waar jij en de kinderen een zonnige vakantie tegemoet gaan! Hier ga jij samen met je gezin zoveel beleven dat de vakantie zo voorbij vliegt. Maar geen getreurd want tot die tijd kan jij en de kids optimaal genieten van de vele activiteiten en faciliteiten van de camping. Dit beloofd een top vakantie voor jouw familie!

Heel veel plezier op Eurolac

Ben je sportief en wil je een sportieve vakantie? Op Eurolac zit je dan zeker goed. Hier is een algemeen sportveld aanwezig waar je kunt hardlopen, basketballen, jeu de boulen en nog vele andere sporten! Verder is er een speeltuin waar jij samen met de kids in de speeltoestellen kunt klimmen en klauteren. Is het weertje aan de mindere kant en zie je het niet zo zitten om heel de dag buiten te zijn met de kinderen? Geen probleem! Eurolac beschikt ook over een spelletjesruimte. Daarnaast kunnen de kinderen ook nog eens aansluiten bij de miniclubs waar het animatieteam hun best doet om de dag zo leuk mogelijk te maken.

Ondertussen heb jij dan even rust en kun je zelf jouw planning gaan uitstippelen. Huur een fiets en verken het gebied. Eurolac ligt in een bosrijke omgeving vlakbij een meer. Dit beloofd rustgevende routes! Wil je toch iets meer luieren? Lig dan lekker op het strand met een goed boek en een heerlijk drankje! Voor echte watersportliefhebbers, beschikt Eurolac over drie grote zwembaden, waarvan eentje ook nog eens verwarmd kan worden. Terwijl jouw kinderen van de glijbanen afroetsjen en bommetjes maken in het zwembad, kun jij optimaal genieten en bijkomen in de wellness. Hier is er een beautysalon, Hamam en een spacentrum aanwezig. Klinkt dit niet allemaal geweldig?

Heerlijke overnachtingen

Wanneer de dag bijna om is, komen jullie allemaal nog samen om de dag goed af te sluiten. Ga voor een laatste sportactiviteit of woon een avondactiviteit bij! Voor je het weet is het alweer tijd om avond te eten. Op de camping vind je diverse restaurants met de lekkerste gerechten op het menu. Verder zijn er nog bars, kiosk en minimarkt aanwezig. Kies je ervoor om zelf te koken of ga je toch liever uiteten? De keus ligt aan jou en je gezin! Wanneer iedereen moe begint te worden, is het tijd om naar bed te gaan. Slaap in een stacaravan of een chalet. De stacaravan biedt ruimte van vier tot zes personen aan. Het chalet biedt ruimte voor zes personen aan. Dus wat gaat het worden voor jou? Hoe dan ook zullen jij en de kinderen heerlijke nachten beleven op Eurolac. Fijne vakantie!

Eurolac op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Eurosol - Kids-Campings.com

Eurosol

Les Landes, Atlantische Kust, Aquitanië, Frankrijk

  • Zwemparadijs
  • Aan zee
  • Met een tennisbaan

Paardrijden, tennissen of uitwaaien op het strand, op camping Eurosol is er voor iedereen wel wat! Benieuwd geworden? Lees snel verder!

Côte d’Argent - Kids-Campings.com

Côte d’Argent

Les Landes, Aquitanië, Frankrijk

  • 5-sterrencamping
  • Meerdere glijbanen
  • Spectaculaire speeltuin

In Hourtin ligt deze spectaculaire familiecamping. De vele voorzieningen van de 5-sterrencamping zorgen voor een onvergetelijke vakantie!

Col Vert - Kids-Campings.com

Col Vert

Les Landes, Aquitanië, Frankrijk

  • Aan het meer van Léon
  • Green Key camping
  • In de buurt van de Atlantische Oceaan

Aan het meer van Léon, ligt camping Col Vert. Deze camping heeft faciliteiten voor jong én oud, en ligt daarnaast in de buurt van zee!

Kids-Campings.com