Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Capfun

De vakantie waar je als kind van droomt

Wat zie je als eerst wanneer je een van de parken van Capfun binnenstapt? Torenhoge glijbanen, spetterende waterspeeltuinen en een heerlijke familiale sfeer. Bovendien zul je elk kind zien lachen van oor tot oor, want op de 130 vakantieparken van Capfun worden vakantiedromen verwezenlijkt. Kies voor een zorgeloos verblijf in eigen land of zet koers richting een van de zonovergoten vakantieparken in Frankrijk, Spanje en België. Jaarlijks kiezen honderdduizenden gasten voor een verblijf bij Capfun, die ze met al het plezier van de wereld nogmaals willen beleven. Geen wonder dat jullie aan het einde van de vakantie nooit meer naar huis willen!

Alles voor de kinderen bij Capfun

Jong en oud zal op de vakantieparken van Capfun helemaal in zijn nopjes zijn. Niet verwonderlijk, want alle vakantieparken van Capfun hebben de ultieme funfactor! Spetterende avonturen en onvergetelijke ervaringen worden hoe dan ook in het waterpark beleefd dat kids vanaf het eerste moment weet te lokken voor urenlang glijplezier. Bovendien zijn vriendjes en vriendinnetjes hier snel gevonden, want het waterpark is een echt kinderwalhalla. Kinderen kunnen hun geluk niet op, want voor nog meer pret kunnen ze bij Fee Carabouille terecht. Samen met haar vrienden tovert zij een lach op ieder kindergezicht. En zeg nu zelf, als de kleintjes het naar hun zin hebben, hebben papa en mama dat toch automatisch ook? Ook hoef je voor een dagje ontspanning niet lang te zoeken, want alle parken zijn gelegen aan een prachtig meer of heerlijke zee. Laat die spetterende vakantie maar beginnen!

Accommodaties om van te dromen

Op alle parken van Capfun zul je geheel in de watten worden gelegd. De accommodaties vol luxe zullen ongetwijfeld aan je wensen voldoen en zijn de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie. Bovendien is er voor ieder soort vakantieganger wel wat wils. Zo kun je kiezen voor een chalet vol comfort, gave boomhut of andere unieke accommodatie. Alle accommodaties hebben ruimte genoeg en zijn volledig ingericht. Je kunt hier dus prima verblijven met je familie of met een club vrienden, en ook kun je douchen en koken in je eigen vakantiehut. Ga je graag back to basic en wil je het ultieme kampeergevoel beleven? Dan kies je voor de tent op de vakantieparken van Capfun! Zonder twijfel zul je volledig uitgerust en met een zongebruind kleurtje richting huis keren.

Onze favoriete Capfun bestemmingen

Vakantiepark De Fruithof

Drenthe, Nederland

  • Groot zwemparadijs met spacebowl
  • Airtrampoline
  • Natuurrijke omgeving

Een vakantie in het prachtige Drenthe is om van te genieten. Dicht bij (t)huis, maar toch een feestje! Met wie wil jij Vakantiepark De Fruithof ontdekken?

Vakantiepark De Bongerd

Noord-Holland, Nederland

  • Groot zwemparadijs
  • Toplocatie in Noord-Holland
  • Veel keuze aan accommodaties

Een vakantie niet ver van huis, maar natuurlijk net zo geweldig. De vakantie doorbrengen in het pracht van Noord-Holland, doe je bij De Bongerd. Deze vakantie draait om genieten van het geweldige zwemparadijs!

Kids-Campings.com