Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Cybele Vacances

Vakantie voor het hele gezin op de parken van Cybele Vacances

Vakantie voor iedereen: dat is het motto van Cybele Vacances. Op de vier vakantieadressen in de regio’s Loire Atlantique, Vendée en Pyrénées Orientales weten jong en oud hun vakantieplezier te vinden. Voor welk park je ook kiest, je bent hier altijd verzekerd van een vakantie vol geluk. Dat kan ook haast niet anders, want dankzij de spetterende animatie, ongekende faciliteiten en de gunstige ligging bieden de bestemmingen van Cybele Vacances voor ieder gezinslid voordeel. Kom je ook vertoeven op een van de vier parken?

Eindeloos vermaak tijdens de vakantie

Zonder animatie en activiteiten geen plezier, dat is wat Cybele Vacances begrepen heeft. Jong en oud zullen zich hier dan ook ieder moment van de dag kunnen vermaken met thema-avonden, aquarobics, tekenen, spelletjes spelen… de lijst is oneindig! De Happyclubs hebben hun naam niet voor niets te danken aan een hoop blijdschap, want voor kids van 4 tot 17 jaar is plezier inbegrepen op de vakantieparken van Cybele Vacances. Voor de gasten die liever hun eigen gang gaan, is er ook van alles mogelijk. Wat dacht je van een duik in een van de zwemparadijzen van de Cybele Vacances-campings? Of een bezoek aan het multisportterrein? Er zijn zelfs speciale kinderspeelplaatsen en speelkamers aanwezig waar de kleintjes zich kunnen vermaken. Als dat geen lach op het gezicht van jouw kind gaat toveren!

Op ontdekking in de omgeving

Op de parken is in ieder geval genoeg te beleven, maar ook bij de receptie staan ze graag voor je klaar om je te informeren over marktdagen, monumenten en wandelpaden in de omgeving. Strand of natuur is bovendien altijd dichtbij, waardoor je altijd genoeg opties hebt om je vakantiedag te vullen.

Verblijven naar wens bij Cybele Vacances

Dankzij al die faciliteiten zou je haast vergeten dat je ook nog moet slapen. Gelukkig zijn de accommodaties van Cybele Vacances zo fijn dat je aan het einde van de dag ernaar uitkijkt om naar bed te gaan. De mobile homes, chalets en paviljoens zijn een prima keuze voor wie graag comfortabel verblijft. Wil je graag iets bijzonders? Dan zijn de Maori en Natura tenten een goed alternatief. De glamping experience is hier namelijk gegarandeerd!

Vakantieparken van Cybele Vacances

Les Brillas

Loire, Frankrijk

  • Kinderboerderij
  • Dichtbij de zee
  • Verwarmd zwembad

Geniet van een gezinsvakantie bij camping Les Brillas. Deze camping vlakbij zee is de perfecte uitvalsbasis voor een actieve vakantie. Geniet van het zwemmen in het zwembad en de zee of ontdek de omgeving op de fiets.

L’Océan

Vendée, Frankrijk

  • Speelpark van wel 1000 vierkante meter
  • Binnen- en buitenzwembaden
  • Uitgebreid entertainmentprogramma

Beleef een heerlijke gezinsvakantie bij L'Océan. Beleef eindeloos waterpret in het binnen- en buitenzwembad of laat de kids genieten in het grote speelpark. Een vakantie vol plezier!

Les Albères

Midi-Pyreneeën, Frankrijk

  • Veel georganiseerde activiteiten
  • Happyclub voor kids van 4 tot en met 17
  • Binnen- en buitenzwemparadijs

Geniet van een leuke vakantie met het hele gezin bij Les Albères. Hier verblijf je in luxe accommodaties op een camping vol speelmogelijkheden. Spring het zwembad in of laat de kids genieten in de speeltuinen.

Kids-Campings.com