Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Estivo Travel

Kleinschalige organisatie voor met zorg geselecteerde gezinsvakanties

Voor een luxe gezinsvakantie op de camping zit je goed bij Estivo Travel. Wel gezellig met de kinderen naar de camping, maar dan in een luxe accommodatie. De aanbieder heeft alle parken in hun aanbod met zorg geselecteerd. Door de kleinschaligheid van de organisatie krijg je altijd een persoonlijke service. Ook is je accommodatie hierdoor gegarandeerd tot in de puntjes verzorgd. Estivo Travel heeft leuke bestemmingen voor de hele familie in Italië, Spanje en Kroatië.

Veel pret voor de kids

Bij de bestemmingen van deze aanbieder zal het hele gezin een top vakantie beleven. Voor de kinderen zal er sowieso animatie, een zwembad en/of speeltuin zijn om zich helemaal uit te leven. Ook is er vaak een restaurant aanwezig, zodat je er niet altijd uit hoeft. Dat is pas echt een onbezorgde vakantie. Zo heb je als ouder ook een fijne vakantie!

Onbezorgde vakantie

In de zelf ontwikkelde Stacaravan Estivo Premium geniet je van alle luxe die je je maar wensen kunt. Je beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, een volledig uitgeruste keuken en een groot terras. Op het terras kun je tot rust komen in de loungehoek. Ook fijn is dat de keuken een vaatwasser heeft en dat de accommodatie beschikt over airconditioning.

Ook jouw droomvakantie boeken bij Estivotravel? Als je nu boekt kunt je jouw boeking bij Estivotravel tot 1 mei 2021 altijd kosteloos annuleren of wijzigen. 

Kids-Campings.com