Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Molecaten

De leukste recreatieparken aan stranden, in bossen en aan meren.

Al generaties lang is Molecaten een bedrijf met passie voor recreatie. De recreatieparken zijn gelegen aan stranden en meren en in bossen. Daarnaast zijn alle parken zijn betrokken bij de maatschappij, zo wordt er rekening gehouden met duurzaam ondernemen.

Animatie

Tijdens een vakantie op een Molecaten park beleef je met zekerheid veel onvergetelijke momenten met het hele gezin. Om je vakantie compleet te maken organiseren de animatieteams de allerleukste activiteiten. Aan letterlijk iedereen wordt gedacht. Van peuter tot kleuter en zelfs aan opa en oma.

De animatieteams bieden een afwisselend programma aan. Zoals sport & spel, minidisco en theater. Ook is er avondentertainment en worden er knutselactiviteiten georganiseerd. Elke dag is er weer een wisselend animatieprogramma. Ook erg leuk: op een aantal parken van Molecaten wordt er samengewerkt met lokale bedrijven. Hierdoor zul je de omgeving op een verrassende manier beleven!

Een andere reden om de parken te bezoeken? Om de schildpadden Molly & Caatje te ontmoeten! Waag een dansje met dit duo of aanschouw een wedstrijd met deze enthousiaste supporters. Op de foto met Molly & Caatje ter herinnering aan een topvakantie? Deze kun je maken tijdens de ‘Meet & Greet’.

Omgeving

Molecaten heeft parken in verschillende delen van Nederland. Alle parken zijn met zorg geselecteerd en bevinden zich in een natuurlijke omgeving. Verblijven op een van deze parken kan gewoon met je eigen accommodatie.

Naar welk park van Molecaten wil jij op vakantie?

Pagina delen

Twitter


Campings van Molecaten

Noordduinen

Zuid-Holland, Nederland

  • Aan het Noordzeestrand
  • Binnenzwembad
  • Green Key

Een goed verzorgd familiepark aan het strand. Heerlijk uitwaaien in Katwijk aan zee. Een heerlijk verblijf voor jong en oud!

Kruininger Gors

Zuid-Holland, Nederland

  • Aan het Brielse Meer
  • Gevarieerd animatieprogramma
  • Fietsverhuur

Heerlijk met de kinderen genieten aan het water bij Kruininger Gors. Het animatieteam verzorgd dagelijks leuke activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.

De Agnietenberg

Overijssel, Nederland

  • Dichtbij Hanzestad Zwolle
  • In een natuurgebied aan de Agnietenplas
  • Gevarieerd animatieprogramma

Ga je het Vechtdal ontdekken, een dag naar de historisch stad Zwolle of toch liever genieten op het park? Alles is mogelijk. Door het uitgebreide aantal faciliteiten hoef je je geen moment te vervelen!

Kids-Campings.com