Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Roompot

Voor gezellige gezinsvakanties in Nederland en de rest van Europa

De Roompot biedt vakantieparken aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Denemarken. In totaal bieden zij 200 bungalowparken en 23 campings aan, waarvan de meeste aan zee of in het bos liggen. Een groot deel van de campings ligt in Zeeland, maar ook in andere delen van Nederland kom je Roompot parken tegen.

Accommodaties

De keuze is reuze bij Roompot als het op accommodaties aankomt Je kunt ervoor kiezen om je eigen tentje of caravan mee te nemen en een kampeerplek te boeken, maar wil je even wat meer luxe dan is er ook genoeg keuze. Zo kun je verblijven in een appartement, chalet, white camp cottage of luxe bungalow. De vakantieparken zijn ook heel geschikt voor groepen. Er worden namelijk verschillende landhuizen en familie villa’s aangeboden.

Familievakantie bij Roompot

Bij Roompot kun je met de hele familie terecht. De parken en campings beschikken over verschillende faciliteiten, zoals zwembaden, bowlingbanen, restaurants en verschillende mogelijkheden om te sporten. Niemand hoeft zich dus te vervelen.

De kinderen vermaken zich met Koos Konijn bij de kooskidsclub, die op verschillende parken te vinden is. ’s Ochtends kunnen de kinderen knutselen met Koos Konijn en ’s middags worden er vaak sporttoernooien georganiseerd. Koos heeft ook zijn eigen minidisco, waar de kinderen elke dag kunnen dansen.

Campings van Roompot

Kids-Campings.com