Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Siblu Villages

Luxe vakantie in Frankrijk? Kies voor Siblu!

Siblu Villages beschikt in totaal over 17 vakantieparken in Frankrijk, verspreid over 9 regio’s. Hier geniet je van een vakantie waar plezier en vrijheid centraal staan, in een van de luxe vakantiewoningen met al het comfort van thuis. Bij Siblu villages draait het om jou als vakantieganger. Je geeft zelf een voorkeur aan voor de vakantiewoning die het best bij jou en je gezin past en het personeel staat altijd klaar om je de best mogelijke tijd te bezorgen.

De Siblu Fun Pass

Campings van Siblu Villages zijn echte familiecampings die van alle faciliteiten zijn voorzien. Met de Siblu Fun Pass krijg je gratis toegang tot alle familieactiviteiten en andere diensten op de camping. Zo geeft de Fun Pass je toegang tot de zwembaden, restaurants, sportfaciliteiten, bars en winkels. Ook kun je met de pas genieten van het entertainmentprogramma en de shows. Je kunt er zelfs mee naar de wasserette en de kapper. De Siblu Fun Pass is voor vertrek online te bestellen

Kidsclubs

De kinderen vermaken zich tijdens de vakantie in de kidsclubs. Geen enkel kind hoeft zich te vervelen, want er zijn verschillende kidsclubs voor kinderen van verschillende leeftijden. De hele kleintjes kunnen terecht in de bubbles speelruimte, terwijl de andere kinderen zich uitleven bij de piratenclub of de barracudas club. Ook aan de tieners is gedacht, met een tienerclub, waar sportactiviteiten en teen nights worden georganiseerd. Jong en oud is op zijn plek bij Siblu villages.

Campings van Siblu Villages

Kids-Campings.com