Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vacances Seasonova

Campings in de natuur

Vacances Seasonova is een Franse keten van campings en vakantieparken, die een breed scala aan accommodaties en activiteiten biedt voor vakantiegangers van alle leeftijden en interesses. Of je nu op zoek bent naar een rustige en ontspannen vakantie in de natuur, of juist naar een actieve en avontuurlijke vakantie, Vacances Seasonova heeft voor elk wat wils. Bovendien zijn honden en katten in alle Seasonova natuurcampings welkom.

De campings en vakantieparken van Vacances Seasonova zijn gelegen op prachtige locaties in heel Frankrijk, in Normandië, maar ook in de Elzas, Bretagne, Pays de Loire en Ile de Ré. Gelegen in ongerepte natuur, verwelkomen de gezinscampings je aan de kust, op het platteland of aan een rivier. Elke locatie heeft zijn eigen unieke charme en biedt verschillende activiteiten en faciliteiten, zoals zwembaden, sportvelden, animatieprogramma’s en restaurants.

Voor gezinnen met kinderen is Vacances Seasonova een geweldige optie, omdat er veel activiteiten en entertainment zijn voor jong en oud. Van miniclubs en speeltuinen tot sporttoernooien en avondshows, er is altijd wel iets te doen. Maar ook voor stellen en groepen vrienden is er genoeg te beleven, zoals fietsen, wandelen, kajakken en lokale marktjes bezoeken.

Kortom, Vacances Seasonova is een ideale keuze voor een ontspannen en avontuurlijke vakantie in Frankrijk, waar je kunt genieten van de prachtige natuur, heerlijk eten en drinken en tal van activiteiten en faciliteiten.

Kids-Campings.com