Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vacanceselect

Een veelzijdig campingaanbod in heel Europa!

Vacanceselect is altijd een groot familiebedrijf geweest, gefocust op de “personal touch” die gastvrijheid meebrengt. Oprichter Loek van de Loo wilde altijd al een camping runnen, en in 1982 werd hij eigenaar van camping Weekend aan het Gardameer. Toen hij overging op het verhuren van accommodaties, veranderde er veel…

Aanbod van Vacanceselect

Inmiddels is het bedrijf een grote vakantieaanbieder, gespecialiseerd in campings, glampings en vakantieparken. Dat de accommodaties van kwaliteit zijn, kun je zien aan de aansluiting met de ANVR, de NCV, de SGR en de Thuiswinkel Waarborg.

Op hun uitgebreide website verstrekken ze details over de accommodaties, zoals wat je in de omgeving kunt doen en hoe het er op de camping aan toe gaat. Voor verdere vragen kun je je wenden tot 1 van de 125 medewerkers bij de touroperator.

Samenwerking met Kids-Campings

Vacanceselect biedt meer dan 900 accommodaties aan in 15 Europese landen. De campings op Kids-Campings zijn zorgvuldig geselecteerd op het criteria “kindvriendelijk”. Zo willen wij zo goed mogelijk aan jouw vraag voldoen.

Het aanbod op Kids-Campings voldoet dus aan de kwaliteitseisen die Vacanceselect stelt, waaronder een goede ligging, gastvrijheid en ambiance. Daar komen onze eigen eisen nog bij. Zo zul je op al deze campings een animatieprogramma vinden, op zijn minst tijdens het hoogseizoen.

Kids-Campings.com