Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vacanze col Cuore

Wil je op familievakantie naar Italië? Dan zit je goed bij Vacanze col Cuore! Elke bestemming van deze aanbieder ligt in dit zonnige land, en dat maakt deze aanbieder tot een ware Italië specialist. De kindvriendelijke bestemmingen van Vacanze col Cuore, die je vindt tussen ons aanbod liggen stuk voor stuk aan het Gardameer. En dat is en blijft een erg populaire regio voor een vakantie met het hele gezin.

Vakantie aan het Gardameer

Dobberen op het meer met het gezin of kies je toch voor een dagje relaxen op de camping? De kinderen spetteren en spatteren in het Gardameer en ontmoeten daar elke dag weer hun kersverse vakantievriendjes. Alle bestemmingen van Vacanze col Cuore liggen in de mooiste stukjes natuur. Zo ben je nooit ver verwijderd van het water en kampeer je ook midden in het groen. Overnachten doe je in een mooie accommodatie. Weet je al in wat voor type accommodatie je wilt slapen? Bij Vacanze col Cuore zijn de mogelijkheden eindeloos. De aanbieder staat bekend als een aanbieder van glamping, maar toch kun je ook kiezen voor kampeeraccommodaties zoals een stacaravan.

Genoeg vermaak voor kinderen

Kies je voor een vakantie met Vacanze col Cuore? Dan ben je ervan verzekerd dat de kids zich geen moment zullen vervelen. Naast het Gardameer is er namelijk standaard een zwembad aanwezig. En met een beetje geluk roetsj je zelfs van een waterglijbaan. Daarnaast is er op elke camping van Vacanze col Cuore animatie aanwezig. Zo staan er dagelijks leuke activiteiten op het programma. Op sommige campings spreken de animateurs zelfs Nederlands. Overige kindvriendelijke faciliteiten en to do’s verschillen per bestemming. Zo kun je op de ene camping naar een avonturenpark en groeit mascotte Spotty op een andere bestemming uit tot het vakantie-idool van de kinderen.

Neem zelf eens een kijkje tussen het aanbod en ontdek alle faciliteiten en mogelijkheden. Wie weet vieren jullie binnenkort dan wel vakantie op zo’n prachtige bestemming!

Campings met Vacanze col Cuore

Sivinos Camping Boutique

Gardameer, Italië

  • Aan het Gardameer
  • Met animatieteam
  • Bootverhuur

Wandel via het strand op deze camping zo het Gardameer in. Of ontdek het meer met een boot. Ben je klaar voor een familievakantie?

Vacanze Glamping Boutique

Gardameer, Italië

  • Panoramische ligging
  • Uitgebreide animatie
  • Bootverhuur

Vacanze Glamping Boutique is de ideale familiecamping bij uitstek door het uitgebreide animatieprogramma met de mascotte Spotty de hond. 

Kids-Campings.com