Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Beleef een onvergetelijke vakantie bij Belle Plage

Soms is de balans moeilijk te vinden als je met het hele gezin op vakantie wilt. De kids willen eindeloos plezier beleven en de volwassenen willen zo nu en dan even uitrusten. Bij camping Belle Plage weten ze dit wel op te lossen. Zo zijn er eindeloos veel faciliteiten en diensten waarmee de kids een onvergetelijke vakantie zullen beleven. Maar ook aan de ouders is gedacht. Zo kun je gebruik maken van de wellness, terwijl de kids zich uitleven bij het animatieteam. Ook is er een oppasdienst zodat jij de mogelijkheid hebt om er zelf even op uit te gaan. Ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie bij Belle Plage?

Waterpret

Aan waterpret geen gebrek want bij camping Belle Plage geniet iedereen van het grote zwembad. Het heerlijke verwarmde water maakt het aangenaam om iedere ochtend de dag te starten met het trekken van een paar banen. De allerkleinsten vermaken zich dagenlang in het speciale peuterbad. Hier kunnen ze in een kleine laag water heerlijk verkoeling zoeken en lekker in het rond spetteren. Naast dit zwembad is er ook waterpret te beleven in de zee. Vanaf de camping lopen jullie direct het strand op. Neem de luchtbedden maar mee, want hier kun je wel een middagje ronddobberen. De kleinsten bouwen een zandkasteel, terwijl de tieners zich uitleven op een surfboard. Dat wordt echt genieten!

Surfen bij Bella Plage
Foto van Belle Plage

Bretagne verkennen

Bij aankomst op de camping kun je het niet ontkennen, je bent in een prachtig gedeelte van Frankrijk belandt. Natuurlijk wil je deze omgeving verkennen met elkaar. Huur fietsen en leer op die manier de omgeving kennen of ga er een middag op uit met een zeekajak en geniet van de kust van Bretagne. Hebben jouw kids een van de eilanden al gespot? Met een kajak ben jij voor je het weet bij deze eilanden aangekomen. Ga op ontdekking met de kids, misschien vinden jullie wel een verborgen schat. Zijn jouw kinderen gek op oude geschiedenisverhalen? Dan zullen zij hun ogen uitkijken in het dorp Poul-Fetan. Hier kun je ontdekken hoe het Bretonse leven er in de 19e eeuw uitzag. Genoeg cultuur en natuur te ontdekken in deze omgeving!

Kajakken bij Bella Plage
Foto van Belle Plage

Comfortabel genieten

Ook de accommodaties zijn aangepast aan de wensen van een gezin. Zo zit er in bijna alle accommodaties minstens 1 badkamer. Daarnaast geniet je altijd van een ruime keuken zodat er de lekkerste maaltijden gemaakt kunnen worden. Aan het eind van de dag komt het hele gezin bij elkaar op het privéterras. Hier wordt onder het genot van een drankje of een ijsje besproken hoe leuk de dag was. Natuurlijk zijn er elke dag weer onvergetelijke avonturen beleefd die de kids willen delen. Als het eenmaal avond is geworden, is het tijd om weer uit te rusten in het heerlijke bed. De kids kunnen verder dromen over de leukste avonturen. Morgen is het weer een nieuwe dag vol plezier!

Accommodaties op Belle Plage
Foto van Belle Plage

Ben jij toe aan een onvergetelijke vakantie op camping Belle Plage? Boek dan een van de luxe accommodaties en voor je het weet lig jij heerlijk te dobberen in het zwembad!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Cormorani

Familie Matthijs, 15 mei 2019

Luxe vakantie!

Ervaring

Was gemoedelijk en zeer netjes Ook de autoparking ondergronds was super! Kon zo met lift bagage naar je kamer brengen was luxe!

Tips in de omgeving

Strand en het centrum Loano

Bezocht Cormorani in mei 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com