Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
7,9

Camp de Florence

Frankrijk, Gers

  • Nederlandse animatie!
  • Tropisch zwembad
  • Dichtbij het historische Romieu

Op deze camping is de geweldige mascotte Lenny de Vos aanwezig, die samen met de kinderen springt, zingt en danst en het liefst de hele dag knuffels uitdeelt! Je hebt hier ook gegarandeerd een Nederlandse animateur.

In de prachtige bergen van Gascogne, vindt je de kindvriendelijke Camp de Florence. Dit landgoed bevindt zich op een steenworp afstand van het historische dorp La Romieu, en is dus een prima uitvalsbasis voor het gehele gezin. Het is een middelgrote viersterrencamping, met een divers aanbod aan overnachtingsmogelijkheden. Voor iedere familie is er dus wat wils!

Activiteiten

Het is een gegeven dat de kinderen hun vakantie op Camp de Florence niet snel zullen vergeten, en dat komt mede door het actieve animatieteam van de camping. Zes dagen per week zorgen zij ervoor dat de kinderen zich kunnen vermaken, bijvoorbeeld met de kinderclub en de minidisco. Daarnaast worden er ook niet losse activiteiten georganiseerd, om ervoor te zorgen dat de kinderen wat afwisseling hebben. Zo  is er een pannekoekenmiddag en gaan de animatoren met de kids schatzoeken, plezier is dus gegarandeerd!

Naast de kinderanimatie, zijn er natuurlijk ook nog andere faciliteiten waar het gehele gezin van kan genieten. Zo is er een heus tropisch zwembad met ligbedden, waar je je compleet kunt ontspannen. En de kinderen? Voor hen is er een speciale glijbaan én een kinderbad. Daarnaast beschikt de camping ook nog over een tennisbaan, een terras en een heerlijk restaurant.

Erop uit

De omgeving van Camp de Florence staat bekend om haar rust en schoonheid, en leent zich dus prima voor een dagje weg. Zo is het mogelijk om een fiets te huren op de camping, of kun je lekker wandelen door de wijngaarden. Ook het pittoreske dorpje La Romieu ligt in de buurt van het landgoed, en dit staat bekend als dé ontmoetingsplaats voor de pelgrims. In deze regio hoeft je je dus zeker niet te vervelen, er is voor het hele gezin wat wils!

Camp de Florence op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Kids-Campings.com