Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
8

Croix du Vieux Pont

Frankrijk, Noord-Frankrijk, Parijs & omgeving

  • Overdekt zwembad
  • In de buurt van Disneyland Parijs
  • Strand op de camping

De kids zullen hier veel plezier beleven. begin de dag met een bommetje in het waterparadijs. Stap in de middag over op een route naar de klimtoestellen of een tocht naar de Eifeltoren. Sluit de avond af met gerechten uit de Franse keuken, terwijl de kids nog kunnen dansen op muziek.

De waterliefhebbers kijken hier hun ogen uit met de verschillende waterparadijzen op de camping!  Genieten van je welverdiende rust op Croix du Vieux Pont? Of zoek je het avontuur op in Disneyland? Talloze mogelijkheden op Croix du Vieux Pont!

Faciliteiten

Zin in een verfrissende duik? Maak een grote sprong in het overdekte en verkoelende zwembad of spetter rond in het peuterbadje. Kom vervolgens tot rust aan het zwembad of bubbel in de fijne jacuzzi. Nog niet genoeg waterpret beleefd? Breng dan een bezoekje aan het meer! Stap met je voeten in het warme zand en geniet van de Franse zon. Hebben de kids zin in wat actie? Jouw kleine aapjes kunnen lekker klimmen en klauteren in de speeltuin. Na zo’n drukke dag zwemmen en spelen zijn jullie vast toe aan een lekkere maaltijd. Haal een lekker gerecht af bij een van de restaurantjes of geniet van de Franse keuken op het terras. 

Omgeving

Zin om een dagje erop uit te gaan? Dan ben je op Croix du Vieux Pont aan het juiste adres! Zodra je verblijft op deze camping is een bezoek aan Parijs een aanrader! In deze stad valt er zo veel te zien. Breng een bezoek aan de Eiffeltoren, bezoek het Louvre of wandel over de Champs-Élysées. Zoveel moois ligt er te wachten in Parijs! Liever een activiteit doen waar je de kids blij mee maakt? Kies dan voor een bezoek aan Disneyland Parijs! Zowel de kids als de ouders zullen daar de dag van hun leven beleven! Een ritje in allerlei toffe attracties en op de foto met de favoriete Disney Figuren van jouw kids! Zin in een veelzijdige vakantie in de buurt van Parijs? Kom dan zeker langs bij Croix du Vieux Pont.

Voorzieningen van Croix du Vieux Pont

Croix du Vieux Pont op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Kids-Campings.com