Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
7

Domaine du Verdon

Côte d'Azur, Frankrijk, Gorges du Verdon

  • Zwembad met glijbaan
  • Nederlandse animatie
  • Visvijver

Midden in het regionale natuurpark van Verdon ligt kindercamping Domaine du Verdon. Op deze camping kun je kiezen tussen verschillende accommodaties, zoals chalets of mobilhomes. Voor de primitievere kampeerders zijn er ook schaduwrijke staanplaatsen voor de tent of caravan. Vergeet niet om een bezoekje te brengen aan het karakteristieke dorpje Castellane, gelegen aan de voet van een rots en aan de oevers van de Verdon.

Kinderen

Op Domaine du Verdon is er voor elke leeftijd wel iets te doen. Als je met een baby op vakantie gaat, kun je op de camping een babypakket huren. De peuters en kleuters kunnen spelletjes spelen, kleuren en knutselen in de miniclub, die wordt begeleid door een Nederlands animatieteam.

Diezelfde animateurs begeleiden ook de oudere kinderen met sporttoernooien, en organiseren grote (avond)spellen voor hen. Ook de ouders hoeven zich niet te vervelen, bijvoorbeeld door de thema-avonden en het kinderspektakel dat wekelijks op te camping is te zien.

Waterpret

Domaine du Verdon heeft een groot zwemparadijs, compleet met glijbaan en kinderbadje. Er zijn twee verwarmde zwembaden, waarin je rustig baantjes kunt trekken of mee kunt doen met de aquagym.

De rivier de Verdon ligt ook aan de camping. Hier kun je natuurlijk ook in zwemmen en van de zon genieten, maar je kunt er ook kano’s huren of vissen vangen.

Domaine du Verdon op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Kids-Campings.com