Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

La Roche d’Ully

Frankrijk, Jura

 • Zwembad met glijbaan
 • Wellnesscentrum
 • Boogschieten

Kindvriendelijke camping La Roche d’Ully ligt in de Franche-Comté, aan de rand van de historische stad Ornans, midden in de Jura. De camping heeft zowel kampeerplaatsen als verhuuraccommodaties. Vanwege de vele activiteiten en het mooie zwembad is de camping uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen, maar ook in de omgeving is veel te zien.

La Roche d’Ully is een ecologische én rolstoelvriendelijke camping in het Franse Juragebergte. Het ligt aan de rand van het historische stadje Ornans. Met grote en comfortabele stroomplaatsen kom je hier helemaal tot rust en kun je ook zelf een huisje op de camping huren.

Plezier op camping La Roche d’Ully

Activiteiten worden georganiseerd door een Nederlands animatieteam van twee personen. Zij verzorgen de miniclub, de minidisco en de sporttoernooien. La Roche d’Ully vindt het belangrijk om tijdens de miniclub veel met natuur te doen. De kinderen zullen dus geregeld thuiskomen met zandtekeningen of boeketjes. Sporttoernooien op de camping zijn volleybal en jeu de boules, maar ook boogschieten en waterpolo. ’s Avonds zijn er speurtochten en dansavonden, vaak ook met een speciaal thema.

Verder heeft de camping een pedagogische moestuin, waar de kinderen mee mogen helpen. Ouders kunnen relaxen in de spa, of op een van de ligbedden aan het zwembad. Het zwembad, dat direct naast de camping ligt, heeft een spectaculaire waterglijbaan. Wie is er als eerst beneden? Voor de totale ontspanning is er ook een jacuzzi. Kinderen kunnen verder nog naar de speeltuin of springen op het springkussen of de trampoline.

Het restaurant op La Roche d’Ully is dagelijks geopend, en dit zul je merken aan de heerlijke geur van versgebakken broodjes die zich ’s ochtends al over de camping verspreid. Proef hier de producten van de regio, dit is smullen!

In de omgeving

Vanwege de prachtige omgeving is het mogelijk om vanaf la Roche d’Ully mee te doen met een van de wandelingen die starten op de camping. Datzelfde geldt voor tochten op de mountainbike. Uiteraard is het ook mogelijk om in de buurt een kano te huren en de rivieren te bedwingen met de familie.

Wil je ook wat cultuur opsnuiven? Dan zit je hier goed, maar bezoek vooral het UNESCO-stadje Besançon met haar prachtige citadel. Ook het historische stadje Ornans is een bezoekje waard, en neem de kinderen zeker mee naar het dinosauruspark Gouffre de Poudrey.

La Roche d’Ully op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Les 3 Ours - Kids-Campings.com

Les 3 Ours

Jura, Frankrijk

 • Mindervalide voorzieningen
 • Animatie en avondentertainment
 • Zwembad

Les 3 Ours is een rustig gelegen familiecamping in de Jura. De mooie natuur en cultuur zorgen ervoor dat je buiten de camping om ook veel van de omgeving kan ontdekken. Daarnaast biedt de camping genoeg faciliteiten om je geen moment te hoeven vervelen.

Bois de Reveuge - Kids-Campings.com

Bois de Reveuge

Jura, Frankrijk

 • Camping midden in de natuur
 • Viersterren camping
 • Gezellig animatieteam

Vissen in het meer, wandelen in het bos, paardrijden... Hier geniet je optimaal van de natuur! En de kids plonzen in het zwemparadijs!

Beauregard - Kids-Campings.com NieuwBest deal

Beauregard

Jura, Frankrijk

 • Lenny Club
 • Midden in de Jura
 • Ruime plaatsen

Camping Beauregard ligt op maar 500 meter afstand van de rivier de l'Ain. Genoeg waterplezier! Je kunt er zwemmen, vissen en kano varen.

Kids-Campings.com