Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
8,6

Katschberg

Karinthië, Oostenrijk

  • Overdekt zwembad
  • Mascotte Bollo
  • Rodelbaan

Heerlijk ontspannen in een prachtige omgeving terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad of bij de animatie. Dat is pas echt vakantie voor het hele gezin. Ontdek ook samen de prachtige natuur.

Landal Katschberg is een echt familiepark. Hier beleef je de leukste avonturen met het hele gezin hoog in de bergen. Het park is gelegen in Oostenrijk, Lungau. Het is het startpunt voor vele sportieve tochten en activiteiten. Vanaf het park snuif je de frisse lucht op terwijl je uitkijkt over de bergen en de heldere beekjes. De appartementen op het park zijn ruim en in de zomer van 2018 zijn ze allemaal gemoderniseerd. Het park is zeer kindvriendelijk wat ook te zien is aan de vele faciliteiten voor kinderen.

Faciliteiten voor de kids

Een vakantie is voor de kinderen niet compleet zonder dat er gezwommen kan worden. In het zwembad van Katschberg kun je heerlijk ontspannen baantjes trekken of met de allerkleinsten in het peuterbad. Met mooi weer spelen ze in de waterspeelplaats of een van de vele speeltuinen. Voor de kinderen die van actie houden is de rodelbaan echt een uitdaging. Daarnaast is er een trampoline, binnenspeelplaats met airhockey, tafelvoetbal en veel meer..

Doe de leukste dansjes

Samen met het animatieteam beleven de kinderen de leukste avonturen. Voor de allerkleinsten is er de Bollo Club. Terwijl de kids naar de Bollo Club gaan kun je heerlijk met z’n tweeën genieten op het terras van een ontspannen moment. Ondertussen zijn de kinderen aan het knutselen, koekjes bakken of aan het dansen bij de minidisco. Voor de wat oudere kinderen organiseert het Fun & Entertainmentteam de leukste activiteiten. Toernooitjes en wedstrijden met een grote winnaar of met z’n allen een film kijken op het grote videoscherm. Het hele jaar door staat dit geweldige team voor de kinderen klaar.

Ga eropuit in de omgeving

Landal gasten ontvangen tijdens een verblijf in het zomerseizoen een gratis KatschbergCard. Met deze kaart krijg je gratis of met korting toegang tot vele bestemmingen in de regio’s Lungau en Karinthië. Dat maakt het extra leuk om eropuit te trekken in de omgeving. Je kunt hier uren mountainbiken met steeds weer een ander uitzicht. Door de bergen en langs authentieke berghutten. Erg leuk om te bezoeken met kinderen is kinderwereld katschhausen, rodelen bij Katschi’s Goldfahrt, avontuurlijk raften of naar het klimpark Avonturenpark Katschberg.

Katschberg op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Bad Kleinkirchheim - Kids-Campings.com

Bad Kleinkirchheim

Karinthië, Oostenrijk

  • Indoorklimwand
  • Mastcotte Bollo
  • Grote speelhal

Rust en ruimte in Oostenrijk! Ook hier komt mascotte Bollo wel eens langs en er is zelfs een indoor klimwand voor de echte actievelingen!

Kids-Campings.com