Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

La Plage

Frankrijk, Limousin, Zuid-Frankrijk

  • Meer met zandstrand
  • Overzichtelijke camping
  • Veel activiteiten vlakbij de camping

Op zoek naar een knusse camping met jonge kids? Dan is la Plage zeker een goede optie! Deze kleinschalige camping is lekker overzichtelijk en dus perfect voor een vakantie met het hele gezin. Er is een heerlijk zwembad, Nederlandse animatie en een groot meer!

Camping la Plage is de perfecte camping voor gezinnen met jonge kinderen. Hier worden de kids van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat vermaakt door het animatieteam. De sfeer is erg gemoedelijk en ook in de omgeving zijn veel leuke activiteiten te beleven.

Comfortabel overnachten

Zodra jij de camping op komt rijden kun jij je direct opfrissen in jouw eigen badkamer. De accommodaties op de camping zijn dan ook erg luxe. Je overnacht in ruime slaapkamers met comfortabele bedden. Ieder ochtend ontbijt je op jouw privéterras en als je wilt kun je zelfs jouw eigen eten bereiden iedere avond. Hier kun je echt even tot rust komen tijdens de vakantie. Je kunt uit verschillende gave accommodaties kiezen. Ga jij voor de stacaravan of wil je liever in een glampingaccommodatie overnachten? Voor de liefhebbers van kamperen is het mogelijk om een eigen tent, caravan of camper mee te nemen. Je staat dan op een van de ruime staplaatsen op de camping. Voor een douche of wc hoef je nooit ver te lopen want er is altijd een sanitairgebouw in de buurt. Dit wordt een heerlijke vakantie!

Waterplezier

De camping ligt aan het Bariousses stuwmeer. Een stuwmeer van rivier de Vézère met een schitterend zandstrand. Het is een publiek strand voorzien van strandwachten waardoor je hier met een gerust hart met de kids naartoe kan. La Plage heeft daarnaast een verwarmd zwembad waar je heerlijk in kunt zwemmen. Even uitgezwommen? Dan kun je in de zon genieten van de warmte. Als het je te warm wordt kun je onder de overdekking bij het zwembad gaan zitten. Zo hoef je niets te missen van de gezelligheid en wordt het je niet te warm onder de voeten. Wie de tunnel onder de weg door naar het strand neemt, ontdekt ook het schattige restaurantje op het strand waar je kunt genieten van lekker eten. Daarnaast zit hier ook een verhuurbedrijfje met kano’s en fietsen. Hoewel dit niet direct van de camping is, werken ze nauw met elkaar samen! Het meer is niet te groot en is dus goed te verkennen met een kano of een waterfiets! Extra leuk: neem er eentje met een glijbaan, dan kunnen de kids zo het meer in roetsjen!

Andere activiteiten

Op de camping wordt de animatie verzorgd door een Nederlandse animateur. Dat betekent dat ook de kleinste kinderen makkelijk begrijpen wat er van ze wordt verwacht, en dat de drempel voor hen om naar de miniclub te komen een stukje lager ligt. Ook de sporttoernooien en avondactiviteiten zijn in het Nederlands, waardoor tieners en ouders makkelijk mee kunnen doen. Daarnaast vind je in de buurt het schattige dorpje Treignac, dat officieel een van de mooiste dorpen in Frankrijk is. Ga even langs de markthal uit de 15e eeuw, loop op de 13e-eeuwse brug over de Vézère of ga naar de Middeleeuwse kerk. Bij die kerk ligt ook de voormalige kapel Notre-Dame-de-la-Paix uit de 17e eeuw. Iets stoerdere kids gaan met hun ouders op stap met de mountainbike. De omgeving kent vele spannende routes met klimmen en dalen!

Voorzieningen van La Plage
  • Restaurant
  • Sportfaciliteiten
  • Zwembad

La Plage op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Kids-Campings.com