Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Verte Vallée

Elzas-Lotharingen, Frankrijk, Lorraine, Noord-Frankrijk, Vogezen

 • Bij grote meren
 • Rivier over de camping
 • Tennisbaan

Kindercamping Verte Vallée ligt midden in het regionale natuurpark “Ballons des Vosges”, vlak bij de Elzas. De camping heeft 147 staanplaatsen en een paar compleet ingerichte stacaravans. Het is een fantastische thuisbasis voor het ontdekken van de meren, bossen, weilanden en karakteristieke dorpjes in de buurt.

Midden in het regionaal natuurpark Ballons des Vosges ligt Camping Vert Vallée. Hier verblijf je aan de oevers van het meer van Longemer, in een natuuromgeving vol zuivere lucht. De gezellige camping is omgeven door groene bergen van de Vogezen en stranden van het meer van Longemer. Daarnaast is Verte Vallée het hele jaar door geopend! Tijdens elk seizoen ben je van harte welkom op deze sfeervolle bestemming.

Plezier op Verte Vallée

De eigenaren zullen je bij aankomst hartelijk ontvangen en je naar je eigen plek op de camping wijzen. De camping strekt zich uit over een groen park van 3,5 hectare waar een riviertje doorheen loopt. Dit riviertje is ondiep en daarom uitstekend geschikt voor de kinderen. Heerlijk pootje baden of spetteren en spatteren in het water.

Van begin mei tot half september kun je genieten van het overdekte en verwarmde zwembad. Maar ook het speelterrein met trampolines en luchtkasteel maken Camping Vert Vallée een ideale bestemming voor gezinnen. De kinderen leven zich uit tijdens het hoogseizoen dankzij het dagelijkse activiteitenprogramma van de kinderclub. Ondertussen genieten de ouders op de ligbedden aan het zwembad, of op het strand bij het meer van Longemer, op 300 meter van de camping.

Op Camping Verte Vallée geniet je van een vakantie midden in de natuur in één van de lodge tenten, Coco-Sweet huisjes of mobile homes. In de winter kun je kiezen voor een verblijf in de Eco-POD of in de gezellige eco-lodge gîtes. Deze bijzondere, originele en functionele accommodaties zijn geschikt voor maximaal 12 personen.

’s Avonds staat er een minidisco of thema-dansavond op het programma. Ook worden er regelmatig grote avondspellen georganiseerd. Kinderen kunnen zich ook vermaken op de trampoline in de speeltuin, of op een van de sporttoernooien die ’s middags worden georganiseerd.

De Vogezen

De Vogezen is een gebied vol bossen en meren, de perfecte locatie voor natuurliefhebbers. Op deze camping ben je even weg van de dagelijkse hectiek en geniet je van een heerlijke vakantie. Ontdek de watervallen en rivieren of beklim de bergen en bewonder het prachtige uitzicht vanaf de Route des Crêtes. Aan de andere kant van de bergpassen in de Vogezen kun je tijdens een zomervakantie de gezellige en kleurrijke dorpjes van de Elzas bezoeken.

Kabouters, dwergen, berggidsen, kruidenrapers en houtzagers laten je alles zien over de mysterieuze wereld van de Vogezen. Verblijf in een kabouterhuisje, een écht houten hutje gebouwd in de stijl van dit bosvolkje. Je geniet hier van rust en warmte voordat je de natuur en landschappen van deze streek van kabouters en dwergen gaat ontdekken.

Voorzieningen van Verte Vallée
 • Campingwinkel
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Restaurant
 • Sanitair
 • Sportfaciliteiten
 • Wifi
 • Zwembad

Verte Vallée op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Kids-Campings.com