Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Lac Bleu (Doussard)

Lac Bleu (Doussard)

Drôme, Frankrijk, Franse Alpen, Meer van Annecy, Rhône-Alpes

  • Meer van Annecy
  • Privéstrand
  • Zwemparadijs

Camping International du Lac Bleu is een levendige vijfsterrencamping die ideaal is voor kinderen. De camping bevindt zich direct aan het meer van Annecy, dat mede door het uitzicht op de bergen een van de mooiste plekjes in de Franse Alpen is. Le Lac Bleu heeft 220 plaatsen en bevindt zich op een terrein van vier hectare.

Le Lac Bleu heeft niet alleen Nederlandse animatie, maar ook een Nederlandse mascotte. Met Lenny de Vos dansen, kleuren en spelen de kinderen in de miniclub als nooit tevoren. Ook op andere tijden overdag zal de mascotte zich even laten zien.

De ouderen kunnen zich vermaken met sporttoernooien en speurtochten. Ook kun je op de camping biljarten, pingpongen, voetballen, volleyballen en natuurlijk jeu de boulen. Kun jij de getrainde Fransen verslaan?

Waterpret

Zoals hierboven gezegd, ligt de camping aan de oevers van het meer van Annecy. Hier kun je zwemmen en vissen, maar in een van de riviertjes kun je ook prachtige dammen bouwen.

Degene die genoeg hebben van het bergwater, kunnen verkoeling zoeken in het zwembad. Daar hoort een bubbelbad, maar ook een speciaal kinderbadje bij. Het zwemparadijs heeft ook stroomversnellingen, watervallen, rotspartijen en bruggetjes.

Kortom; een ideale camping voor het hele gezin!

Lac Bleu (Doussard) op de kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Colombière - Kids-Campings.com

Colombière

Rhône-Alpes, Meer van Annecy, Franse Alpen, Drôme, Frankrijk

  • Lenny de Vos
  • Zwembad met glijbaan
  • Speeltuin met springkussen

Vanaf deze camping kun je de Franse en de Zwitserse omgeving verkennen. En op de camping? Daar vermaken de kids zich met het animatieteam!

Kids-Campings.com