Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
6,7

Lac de la Liez

Bourgogne, Champagne-Ardennen, Frankrijk, Noord-Frankrijk

  • Aan het meer
  • Zwembad met glijbaan
  • Ponyclub op camping

Waterpret voor het hele gezin op deze camping met binnen- en buitenzwembad in het noorden van Frankrijk.

Op slechts een paar kilometer van de A5 ligt de kindercamping Lac de la Liez. Deze camping in de Champagne is dus meer dan geschikt voor een tussenstop, maar de kans is groot dat je wat langer blijft als je hier eenmaal gesetteld bent… Zowel de ruime kampeerplaatsen als de nieuwe verhuuraccommodaties bieden een fantastisch uitzicht op de middeleeuwse stad Langres, en de camping heeft meer dan genoeg leuke activiteiten.

Service

Schuin boven het zwembad kun je een glas wijn of een kop koffie drinken bij het restaurant. Het restaurant heeft een gevarieerde menukaart, van snacks zoals pizza en kipnuggets tot bijzondere visgerechten zoals snoek en forel. Door de ligging kun je vanuit hier prachtig wegkijken, over het zwembad en over het meer.

In juli en augustus staat een Nederlandse animatrice op de camping. ’s Ochtends organiseert zij een miniclub, ’s middags sporttoernooien voor de ouderen kinderen. Op het eerdergenoemde terras is ’s avonds ook van alles te doen, zoals karaoke, dansavonden of sportwedstrijden kijken. Naast deze georganiseerde animatie kun je ook gratis een pony-ritje maken.

Waterpret

Lac de la Liez heeft een binnen- en buitenbad, dus ook bij storm kun je baantjes trekken of balletjes overgooien in het water. Bij het bad zit een glijbaan, maar ook een apart kinderbad. ’s Ochtends kun je meedoen met aquagym.

Vanuit het zwembad kijk je uit over het meer waar de camping naar vernoemd is. In dit prachtig blauwe water kun je visjes vangen, maar ook zelf zwemmen. Bij het meer is een klein strandje van gras en zand.

Lac de la Liez op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Kids-Campings.com