Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
8,4

Leï Suves

Côte d'Azur, Frankrijk, Middellandse Zee, Provence, Zuid-Frankrijk

  • Zwembad met pierenbadje
  • Bij Saint-Tropez en Cannes
  • Multisportveld

Leï Suves is een kindvriendelijke camping van 7 hectare in de Côte d’Azur. Met zijn 309 staanplaatsen of huuraccommodaties is de camping niet te kleinschalig, wat past bij een accommodaties vlak bij grote steden als Saint-Tropez, Sainte-Maxime en Cannes. Vanuit hier kun je makkelijk de Côte d’Azur of de Provence ontdekken.

Activiteiten

In de zomer staat een animatieteam klaar om allerlei activiteiten te organiseren. Een van deze animateurs is een Nederlander. De kinderen vermaken zich op de miniclub en tijdens de minidisco, maar ook op sporttoernooien en tijdens de waterspellen in het zwembad ’s middags. ’s Avonds zijn er shows van het personeel, maar ook de kinderen mogen af en toe optreden.

Daarnaast kun je fit blijven door mee te doen met de aquagym. Ook worden net voor het avondeten wat kleinere spellen georganiseerd, de zogenaamde jeux aperos. Verder kun je op Leï Suves tafelvoetballen, biljarten, pingpongen, voetballen, basketballen, volleyballen en natuurlijk een potje jeu de boules spelen.

Zwembad

Leï Suves heeft een prachtig buitenzwembad, waar je baantjes kunt trekken of over kunt gooien met een balletje. Bij het zwembad ligt ook een groot pierenbad, voor de allerkleinsten.

Om het zwembad zijn gratis ligstoelen beschikbaar gesteld waarop je heerlijk van de zon kunt genieten.

Leï Suves op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Pêcheurs - Kids-Campings.com

Pêcheurs

Zuid-Frankrijk, Provence, Middellandse Zee, Côte d'Azur, Frankrijk

  • Zwemparadijs
  • Wellnesscentrum
  • Bij groot meer

Bij les Pêcheurs is er genoeg te doen voor het hele gezin. Voor de Nederlandse kindjes is het helemaal leuk, want er is Nederlandse animatie!

Kids-Campings.com