Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
9

Ramières

Drôme, Frankrijk, Franse Alpen, Provence, Rhône-Alpes, Zuid-Frankrijk

  • Tussen de lavendelvelden
  • Terrassencamping
  • Sportieve Alpenvakantie

In het hart van de Drôme, in het Alpengebied, ligt kindercamping les Ramières. De camping loopt schuin omhoog, en daarom heb je vanaf elke plek een fantastisch uitzicht. Alle kampeerplaatsen hebben elektriciteitsaansluiting, maar voor wat extra comfort kun je ook een accommodatie huren.

Faciliteiten

Activiteiten op de camping zijn onder meer aquagym, miniclub, minidisco, karaoke, sporttoernooien en dansavonden. Deze worden allemaal georganiseerd door de Nederlandse en de Franse animatrice. Om 22.00 uur is het stil op de camping.

Naast deze activiteiten kan iedereen gratis spelen bij de speeltuin, de pingpongtafels of het voetbalveld. Les Ramières heeft ook een zwembad, waaromheen gratis ligbedden staan. Dankzij het aparte kinderbadje, kunnen ook de kleintjes zich hier veilig vermaken.

Omgeving

Als camping in de Franse Alpen is les Ramières vooral een goede stamplaats voor een sportieve vakantie. In het gebied kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken, of ga op bezoek bij een van de klimparken.

Doordat de camping zo dicht bij de bergen ligt, zijn riviertjes niet ver. De camping heeft zelf een privéstrandje aan rivier de Eygues, maar in de buurt kun je ook kano’s en kajakken huren. Sportievelingen kunnen ook een wandeling door de rivier heen maken. Visliefhebbers kunnen zich hier ook uitleven, want het diepe water zit vol leven.

Ramières op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Kids-Campings.com