Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
6,5

Les Tomasses

Frankrijk, Var

  • Sportactiviteiten
  • Animatieprogramma
  • Kinderboerderij

Prachtige wandelingen, zwemmen in de rivier, een dagje naar het strand of leuke activiteiten op de camping, de keuze tijdens je verblijf op Les Tomasses is enorm! De kinderen kunnen zich eindeloos vermaken tijdens het animatieprogramma en samen met het gezin kunnen jullie deelnemen aan alle leuke activiteiten die hier georganiseerd worden.

Een familiecamping in de Franse Var, tussen de Provence en de Côte d’Azur in, faciliteiten voor het hele gezin en animatie voor jong en oud! Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Neem dan eens een kijkje bij camping Les Tomasses. Zowel de ligging van deze bestemming als de mogelijkheden op de camping zelf maken Les Tomasses de perfecte plek om je vakantie met de kinderen door te brengen. Lees hier alles over wat deze camping te bieden heeft!

Faciliteiten

Door de talloze faciliteiten op de camping is vervelen hier bijna onmogelijk. Overdag kunnen jullie samen met de kinderen naar de kinderboerderij op het terrein of lekker hangen aan het zwembad. Er is voor kleintjes zelfs een apart peuterpadje! De kids kunnen daarnaast uren doorbrengen in de speeltuin, van de glijbaan of stuiteren op de trampoline. Ook vind je op Les Tomasses een groot sportgebied, waar je allerlei teamsporten kunt spelen, zoals basketbal, voetbal en badminton.

Broodjes en gebakjes op bestelling, een restaurant waar je van lekkere maaltijden kunt genieten en een bar voor een drankje. Je hoeft dus niet elke dag de camping af om voor boodschappen te zorgen!

Het animatieprogramma op Les Tomasses zorgt voor het vermaak voor kinderen van 5 tot 12 jaar oud. Tijdens buitenactiviteiten, zoals teamsporten kunnen ze de andere kinderen leren op de camping, waar ze de rest van de vakantie mee om kunnen gaan.

Sport- en spelactiviteiten

Op Les Tomasses worden meerdere sport- en spelactiviteiten georganiseerd, waar zowel de kleintjes als volwassen aan mee kunnen doen. Doe bijvoorbeeld mee aan een van de sportwedstrijden, of neem het tegen elkaar op tijdens de Olympische Spelen op de camping. De kinderen kunnen daarnaast mee doen aan spannende schatjachten en dansen tijdens de mini-disco’s met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. De kleintjes kunnen overdag knutselen met de miniclub en tieners kunnen ’s avonds mee doen met nachtzwemmen. Ook zijn er voor de oudere kinderen en volwassen quizzen waar je muziekkennis getest wordt en kun je je zangkunsten laten zien tijdens de karaoke-avond. Deze spelletjes bezorgen je gegarandeerd een succesvolle vakantie!

Overige bestemmingen in de buurt

Domaine de la Noguière - Kids-Campings.com

Domaine de la Noguière

Var, Côte d'Azur, Frankrijk

  • Gelegen aan de Côte d’Azur
  • Zwemparadijs
  • Vlakbij St. Tropez, Cannes en Monaco!

Heerlijk uitrusten op deze gezellige familiecamping aan de blauwe Côte d'Azur, met echte wereldsteden in de buurt en een zwemparadijs!

Kids-Campings.com