Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
7,5

Mont Royal

Duitsland, Rijnland-Palts

 • Dierenweide
 • Overdekt zwembad
 • Airtrampoline

De Moezelstreek heeft ongelofelijk veel te bieden voor jong en oud. Net zoals Landal Mont Royal. Elk seizoen is het gebied weer schitterend. Breng een bezoekje en proef de lekkerste wijnen en streekgerechten. Terwijl de kids zich vermaken in een van de speeltuinen.

Levensgenieters zijn hier goed op hun plek. Landal Mont Royal ligt hoog tussen de wijnvelden en aan de oever van de Moezel. Dit is werkelijk waar een plaatje. Vanaf het vakantiepark wandel je zo naar de wijndorpjes Kröv en Kövening en de vestigingsruïne. Ieder seizoen weer is de streek prachtig en zo verschillend. Verblijf in moderne bungalows en maak gebruik van de vele faciliteiten op het park.

Culinair genieten

In de Moezelstreek kun je op vele manieren genieten van lekker eten en drinken. Met kinderen is het heel leuk om tijdens een wandeling lekker te gaan picknicken. Langs de moezel heb je de mooiste hotspots om je kleedje uit te gooien. Maar ook op het park kun je terecht voor een lekker hapje en drankje. In de wijnbar proef je alle regionale wijnen met daarbij passende hapjes. Ook is er een Vinotheek om de lekkerste wijnen te kopen. Om de streek nog meer te ontdekken proef je alle streekgerechten tijdens het diner. Zo heerlijk!

Vertier voor de kids

Heb je de zwembroeken en bikini’s al ingepakt?Afkoeling kun je zoeken in het zwembad met de daarbij behorende relaxruimte. Uren lang spelen. Dat is waar de kids blij van worden! Al hun energie kunnen ze kwijt op de trampoline en in een van de speeltuinen. Kom even langs bij de geitjes in de dierenweide. Even aaien en misschien durf je zelfs wel wat brokjes te geven. Ontdek ook andere dieren die over de grond kruipen of in de bomen zitten. Wandel samen door de mooie Moezelomgeving. Natuurlijk is Bollo ook aanwezig tijdens de vakantie. Kom gezellig naar de bollo club om te knutselen of spelletjes te spelen. Bollo maakt er altijd een feestje van en vindt het heerlijk om te knuffelen en op de foto te gaan. Neem je camera mee en zorg voor leuke herinneringen voor later.

Omgeving

Het leuke aan de wijnstreek is dat er vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar wijnfeesten worden georganiseerd. De boeren geven je graag een kijkje in hun wijnboerderij. Natuurlijk heb je dan ook de gelegenheid om verschillende wijnen te proeven. Ook heel leuk is om het Moezelgebied eens van een andere kant te bekijken tijdens het zweefvliegen of een boottocht.

Mont Royal op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Camping Sonnenberg - Kids-Campings.com

Camping Sonnenberg

Rijnland-Palts, Duitsland

 • Dichtbij de Moezel
 • Indoorspeelparadijs
 • Mascotte Bollo

Een kasteel bezoeken, rodeltochten, met de boot of gewoon een dagje bij het zwembad. Op vakantiepark Sonnenberg kan het allemaal!

Hochwald - Kids-Campings.com

Hochwald

Rijnland-Palts, Duitsland

 • Mascotte Bollo
 • Vismogelijkheden
 • Speelhal

Zonnen aan het stuwmeer, fietsen door de bosrijke omgeving of een dagje relaxen in het zwembad. Lees snel verder over de mogelijkheden!

Warsberg - Kids-Campings.com

Warsberg

Rijnland-Palts, Duitsland

 • Mascotte Bollo
 • Speelhal
 • Waterattracties

Sta versteld bij het drielandenpunt en voel de kriebels op de zomerrodelbaan... plezier gegarandeerd!

Kids-Campings.com