Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Les Saules

Centre-Val de Loire, Frankrijk, Loire, Noord-Frankrijk

  • Nederlandse animatie
  • Binnen- en buitenbad
  • Fietsverhuur op camping

Camping Les Saules is een rustige familiecamping midden in het bos. ’s Ochtends bij het ontbijt geniet je van de vogeltjes uit de omgeving. Op de camping is  er genoeg te beleven voor jongere kinderen.

Familiecamping Les Saules is met zijn 164 kampeerplaatsen en 15 huuraccommodaties niet al te klein, maar zeker geen grote camping. De camping ligt in het midden van Frankrijk, in de Loire, en in de buurt van het bekende Kasteel van Cheverny. Sommige plaatsen zijn goedkoper dan andere, wat de camping ook een goede tussenstop maakt.

Camping

De camping is echt voor gezinnen met kinderen, en komend jaar zal voor het eerst een Nederlandse animateur of animatrice de activiteiten organiseren. Hieronder valt de bekende miniclub, maar ook spellen voor oudere kinderen. Dankzij deze animateur hoef je je geen zorgen te maken als je Frans wat minder is: deze zal je graag helpen vertalen.

Ook buiten georganiseerde activiteiten biedt de camping een goede service. Zo is er een restaurant, en kun je bij de receptie gratis Wifi ophalen. Les Saules heeft een binnen- en een buitenbad, een pingpongtafel, twee speeltuinen en visgelegenheid.

Omgeving

De camping ligt in een prachtige natuuromgeving, en veel vakantiegangers ontdekken deze per fiets. Op deze tochten vind je groene bossen en uitgestrekte landbouwvelden, en wie weet ook wel een riviertje.

Zoals eerder gezegd ligt les Saules vlak bij het Kasteel van Cheverny, maar ook andere kastelen zijn makkelijk te bereiken. Bewonder het Kasteel van Chaumont-sur-Loire en die van Chambord, of neem een kijkje in het middeleeuwse stadje Blois.

Les Saules op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Kids-Campings.com