Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
7,6

Ser Sirant

Drôme, Frankrijk, Franse Alpen, Isère, Rhône-Alpes

  • Aan een groot meer
  • Multisportveld
  • Surfgelegenheid

In de Franse Alpen, op 900 meter hoogte, ligt  kindercamping Ser Sirant. De camping ligt direct aan meer Lac de Laffrey en biedt 85 ruime kampeerplaatsen. Vanuit de camping kun je uitkijken op hoge bergtoppen, en je zit hier echt midden in de natuur. Terwijl je geniet van een heerlijke vakantie, zorgt het Nederlandse animatieteam ervoor dat de kinderen zich geen moment vervelen.

Animatie

Op de camping staat een Nederlandse animatrice, waardoor het voor de kinderen een stuk minder eng is om naar de miniclub te komen. Daar speelt de animatrice spelletjes met ze, en maken ze samen de mooiste knutselwerkjes. Oudere kinderen kunnen meedoen met sporttoernooien, of grote spellen zoals speurtochten en leven stratego.

’s Avonds is er natuurlijk de minidisco, waar jong en oud aan mee mag doen. Ook voeren de kinderen regelmatig een show op, en kun je genieten van barbecueavonden en kleine borrelspelletjes.

Lac de Laffrey

Hoewel Ser Sirant geen zwembad heeft, zal het je hier aan waterpret niet ontbreken. In het schone meer zwemmen de campinggasten gratis, en door de diepte van anderhalve meter is het water lekker warm. Andere gasten kweken een kleurtje terwijl ze op het privéstrand een boekje lezen.

Op het meer is van alles te doen. Ser Sirant verhuurt kano’s, maar ook surfplanken en mountainbikes. Zo kun je de omgeving op veel verschillende manieren ontdekken.

Ser Sirant op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Kids-Campings.com