Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
8,7

Val de la Marquise

Aquitanië, Dordogne, Frankrijk, Midi-Pyreneeën

  • Midden in de natuur
  • Springkussen
  • Visvijver

Camping le Val de la Marquise ligt in in het rustige dorpje Campagne, in de Dordogne ofwel de Périgord Noir. Deze streek staat bekend om haar kastelen, karakteristieke dorpjes en panoramische tuinen. Bezoek hier dan ook zeker het mooie kasteel van Campagne, een van de oudste middeleeuwse gebouwen in de Périgord. Le Val de la Marquise zelf heeft 104 staanplaatsen, verschillende mobilhomes, een paar chalets en lodge-tenten, en ligt midden in de natuur.

Activiteiten

In het hoogseizoen wordt er Nederlandse animatie verzorgd op Val de La Marquise. De animatie begeleidt het knutselen en het spelen in de miniclub, die toegankelijk is voor kinderen van vijf tot twaalf jaar. Oudere kinderen komen ’s middags meedoen met de sporttoernooien, zoals voetbal, volleybal of pingpong.

’s Avonds komen de ouders kijken naar hun kinderen, die meedoen met de minidisco of optreden in het kinderspektakel. Ook staat er regelmatig een bandje te spelen en organiseert de camping vaak thema-avonden.

Faciliteiten

Ook naast de animatie hoef je je niet te vervelen. Zo kun je even afkoelen in het zwembad, waarnaast voor de allerkleinsten een kinderbadje met glijbaantje is aangelegd. Op de camping kun je ook spelen op het springkussen of de speeltoestellen, of ’s ochtends vers brood halen.

Le Val de la Marquise ligt pal aan rivier, waar je heel goed enorme vissen kunt vangen. Ook kun je over dit rustige water kanoën, waardoor je de omgeving per boot ontdekt.

Val de la Marquise op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Kids-Campings.com