Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Zeewolde

Flevoland, Nederland

  • Strand op het park
  • Aan het Veluwemeer
  • Surf- en zeilschool op het park

Kun je niet kiezen tussen het strand of het bos? Op Zeewolde is kiezen niet nodig. Hier wissel je beide natuurwondertjes af tijdens één vakantie. Zo cross je ’s ochtends op je mountainbike door de bossen en spetter en spatter je ’s middags in het meer bij het strandje.

Met een ligging direct aan het Veluwemeer beleef je op Zeewolde de ultieme strandvakantie in eigen land. Hier spelen de kids dagen lang op het aangelegen strand en geniet jij met een goed boek van het uitzicht en hopelijk het zonnetje. Gaan jullie liever op pad in het bos? Dan kan dat ook, want hier vind je het allebei. Ga je mee op vakantie?

To do’s op en in het water

Of je nu kiest voor een staanplaats of een van de accommodaties huurt, op Zeewolde verblijf je altijd aan het water. Zo duik je binnen een paar seconde het Veluwemeer in, of onderneem je een bijzondere activiteit op het water. Heb je altijd al eens willen surfen of zeilen? Je kunt lessen nemen en een van deze twee to do’s onder de knie krijgen. En kun je al surfen of zeilen? Huur dan een surfplank of een zeilboot en ga met het hele gezin op avontuur. Aan het Veluwemeer vermaken de kinderen zich ook op het sportveld. Kun jij mooi terrassen aan het water met je favoriete drankje in je hand. Is het een keer minder goed weer? Dankzij het kleine maar fijne overdekte zwembad hoef je de waterpret niet te missen.

Vervelen is geen optie

To do’s op en in het water zijn er op Zeewolde genoeg te vinden, maar daar is nog niet alles mee gezegd. Van boogschieten tot jeu de boulen of knuffelen met dieren op de dierenweide. Vervelen is hier echt geen optie. En zijn jouw kids echte avonturiers? Dan kunnen zij samen met Alex en Sammy op pad met de Kruimelpadclub.

Accommodaties op Zeewolde

Wil je een accommodatie huren? Dan heb je op Zeewolde keuze genoeg! Stiekem een van onze favorieten is de strandloge. Een luxe lodge die geschikt is voor zes personen en midden op het strandje aan het Veluwemeer ligt. Al kun je ook overnachten in een safaritent, woonboot of in een chalet. Selecteer jouw favoriet en wie weet overnacht jij binnenkort in je droomaccommodatie.

Voorzieningen van Zeewolde

Zeewolde op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

De Eemhof - Kids-Campings.com

De Eemhof

Flevoland, Nederland

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Mediterraanse sferen
  • Watersportparadijs

Proef de mediterraanse sfeer gewoon in Nederland bij De Eemhof aan het Eemmeer. Het is een paradijs voor waterliefhebbers. Hier kun je oneindig watersporten en zwemmen.

Waterparc Veluwemeer - Kids-Campings.com

Waterparc Veluwemeer

Flevoland, Nederland

  • Mascotte Bollo
  • Bootverhuur
  • Speelkasteel

Op vakantie in de jongste provincie van Nederland? Ga op vakantie naar Flevoland en huur een bootje of speel met Bollo!

Kids-Campings.com