Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Een dag uit het leven van de vakantie op Le Douzou!

Isabelle is 10 jaar en op vakantie op camping La Douzou samen met haar ouders en jongere broertje Sam van 7 jaar. Ze heeft het fantastisch naar haar zin op de camping en doet elke dag weer leuke activiteiten. Ben je benieuwd wat Isabelle nou allemaal doet op een dag? Lees dan snel verder!

Ontspannen wakker worden op camping Le Douzou

Isabelle wordt elke ochtend uitgerust wakker in het lekkere bed van de lodgetent. Omdat ze meestal als eerste wakker is gaat ze alvast verse broodjes halen bij de winkel op de camping. Op de terugweg kijkt ze even op het programma van de animatie wat er vandaag allemaal te doen is. Terug bij de tent ontbijten ze met z’n vieren op het terras voor de tent.

Na het ontbijt loopt ze meestal samen met haar broertje Sam naar de miniclub. Sam heeft al een paar vriendjes gemaakt en gaat snel die kant op. Ook Isabelle heeft al een paar meiden waar ze het goed mee kan vinden en sluit zich bij hen aan. Vanochtend gaan ze een echte dromenvanger in elkaar knutselen. Deze kan ze dan mooi de rest van de vakantie boven haar bed hangen!

camping le douzou

Zwemmen en relaxen bij de rivier

Na de lunch doet Isabelle haar zwemspullen aan want ze gaat samen met haar ouders en broertje zwemmen in de rivier bij de camping. Tot nu toe heeft ze alleen nog in het zwembad op de camping gezwommen dus dat is best spannend! Een eindje verderop aan de rivier is een mooi strandje waar ze hun spullen neerleggen. Het is erg warm vandaag dus het koele water is een welkome verkoeling. Gelukkig loopt het water langzaam af zodat ook Sam veilig het water in kan. Ze blaast een luchtbed op waarmee ze lekker op de rivier dobbert… totdat haar broertje haar eraf gooit! Snel zwemt ze er achteraan en pakt haar luchtbed weer af.

Afsluiten met de minidisco!

Na het eten sluit Isabelle de avond af met de minidisco, haar favoriete onderdeel van het animatieprogramma! Inmiddels kan ze bijna alle dansjes meedansen en dat doet ze dan ook fanatiek. De animateurs complimenteren haar en ze is apetrots. Toch moet ze ook op tijd in bed liggen want morgen is het volleybal toernooi, waar ze graag aan mee wil doen.

Isabelle heeft het enorm naar haar zin op camping Le Douzou en wil het liefst de hele zomer blijven. Het Nederlandse animatie team zorgt ervoor dat alle kinderen zich vermaken en een mooie vakantie beleven. Neem snel een kijkje op de website van de camping om te zien of er voor komende zomer nog een plekje vrij is en bezorg je kinderen ook een fantastische vakantie!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com