Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Grange de Monteillac: voor kids van alle leeftijden!

In het hart van de Aveyron vind je familiecamping Grange de Monteillac. Een camping met ruime plaatsen, leuke activiteiten en een levendige omgeving. Een echt feestje voor de kids! Terwijl de kinderen lachen, gieren en brullen bij de kids club genieten de ouders van de ruimte op de camping en een spannend boek.

Kindvriendelijk

Een verblijf op camping Grange de Monteillac staat voor de echte familiesfeer, een hartelijk ontvangst en gezelligheid. Op de camping is er dan ook zeker aan kinderen van alle leeftijden gedacht! Zo zijn er 3 verschillende kidsclubs, ingedeeld op de leeftijd van de kinderen. De kinderclub, voor kids van 4 tot 7, de junior club voor kinderen van 8 tot 12 en de tienerclub voor de leeftijd van 13 tot en met 17. Terwijl de jongste genieten van het knutselen, het kleien en verschillende shows, genieten de tieners van verschillende sporten, gezelschapsspellen en kampvuuravonden. En dat allemaal in het Nederlands. Geen omkijken meer naar dus!

Animatie, kidsclub - Grange de Monteillac, kids-camping

De favoriete to do’s

Nog niet helemaal uitgespeeld bij de kidsclub? Dan is er voor de allerkleinsten altijd het heerlijke kinderbad met een clown, zeeleeuwensproeier en een glijbaan. Terwijl de oudere kids bommetjes maken in het zwembad geniet je zelf van een van de massagestralen of de heerlijk warme jacuzzi. Of begin de dag sportief met een potje volleybal of jeu de boules. Ook de gezellige familieavonden mag je zeker niet missen. Doe met het hele gezin mee met de quiz, blind tests of de disco. Gegarandeerd veel plezier!

Buitenzwembad - Grange de Monteillac, kids-campings

Er op uit!

Wil je er een dagje op uit? Dan is het insectenmuseum in Micropolis een echte aanrader. Hier waan je je in de insectenwereld en ontdek je alles over de verschillende insecten. Of breng een bezoekje aan Jardin des bêtes, een attractiepark en dierentuin in één. Gillend van de glijbaan of racend op de skelter genieten de kids van dit veelzijdige park. Hierna wandel je rustig langs de vele dieren van het park en spot je wolven, papegaaien en wasberen. De perfecte combinatie! Liever iets actiefs? Dan is het boom klimmen in Géniez d’Olt een echte aanrader. Al klimmend en klauterend waan je je een weg over de touwen, bruggen en andere obstakels.

Kinderboerderij uitje omgeving- Grange de Monteillac, kids-campings

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com