Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Kindersanitair

"Helemaal vormgegeven speciaal voor de kinderen!"

Wanneer je met kinderen op vakantie bent wil je natuurlijk wel dat je kind zelfstandig naar de WC kan gaan. Een camping met speciaal kindersanitair is voor de kinderen erg leuk en voor jullie als ouder erg handig. Het gehele sanitair is namelijk aangepast op de kleine campinggasten. Zodat ze zelfstandig, zonder obstakels, gebruik kunnen maken van het toilet en gemakkelijk hun handen kunnen wassen. Wat je nog meer moet weten over campings met de aanwezigheid van kindsanitair? Dat lees je allemaal hieronder!

Handig en leuk

Kindersanitair is niet alleen de kleine WC, maar ook handige douches speciaal gemaakt voor kinderen. Zo kunnen de kids niet alleen zelf naar het toilet, maar ook zelf douchen. Ze komen nu gemakkelijk bij de kraan en de douchekop, zodat ze geen of minder hulp nodig hebben bij het douchen. Dit is niet alleen prettig voor jullie, maar het geeft de kinderen ook een zelfstandig en groot gevoel!

Bovendien is het hele sanitair ingericht in leuke thema’s voor kinderen. Hierdoor wordt het voor de kleintjes nog leuker om hier gebruik van te maken. De inrichting van het sanitair kan je helemaal verbazen. Soms waan je je in een kasteel met stoere ridders en lieve prinsessen. De douches zijn dan bijvoorbeeld in de vorm van draken. Maar het interieur kan er ook uitzien als een jungle. Alles is dan volledig afgestemd op dit thema!

Vaak heeft een kindersanitairgebouw handige faciliteiten. Denk hierbij aan extra ruimte in het badje of interactieve handigheidjes waardoor het makkelijker wordt om je kind te wassen. Voor alle kinderen van 0 tot 9 is het sanitair gebouw een nieuwe beleving. Schoon worden is nog nooit zo leuk geweest!

Het is dus ontzettend handig wanneer een camping rekening heeft gehouden met het sanitair voor kleine kinderen! Informeer van te voren goed bij de camping of deze faciliteit daadwerkelijk aanwezig is, zodat je goed voorbereid op reis kunt gaan!

Populaire bestemmingen

Kids-Campings.com