Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Istrië, een leuke vakantie naar Kroatië met kinderen!

Ken jij het ook? Een bestemming vinden die net zo leuk is voor jou als voor de kinderen kan soms lastig zijn. Daarom help ik je om wat inspiratie op te doen voor jullie volgende vakantietrip! Hier heb je een aantal toffe activiteiten in Istrië voor jouw vakantie naar Kroatië met kinderen.

Istrië, Kroatië Vakantietips met Kinderen via Kids-Campings.com

Foto van Krzysztof Kowalik via Unsplash

Spetteren in Aquapark Istralandia

Aan de Westkust van Istrië vind je het bijzondere plaatsje Poreč. Je vermaakt je gemakkelijk met een rondje door het historische centrum en een paar uurtjes aan het strand. Poreč heeft echter nog een hele leuke activiteit: Aquapark Istralandia! Kids van alle leeftijden zullen hier een dagje mee zoet zijn. Voor de kleintjes zijn er peuterzwembaden. Daarnaast zijn er allerlei soorten glijbanen waar je kinderen niet snel op uitgekeken zullen raken. Perfect voor een dagje uit tijdens je vakantie naar Kroatië met kinderen.

Istrië vakantie met kinderen via Kids-Campings.com

Foto van Jelleke Vanooteghem via Unsplash

Umag Adrenaline Park voor de allerstoerste kinderen!

Wat meer richting het Noorden ligt de stad Umag, waar een wel heel bijzonder park ligt. Tussen de bomen vind je een gave activiteit voor jong en oud. Maar niet op de grond! Je moet even omhoog kijken om te kunnen zien wat je hier kunt doen. Hoog tussen de bomen is hier een uitgebreid parcours gebouwd tussen de bomen. Bewandel de wiebelige paden en roetsj van de ziplines. Er zijn parcours van verschillende niveaus, dus er is voor iedereen een geschikte route. Je hoeft je hier geen zorgen te maken over je veiligheid. Je zit goed vast en kunt niet vallen. Vind je het toch spannend? Laat je dan helpen door het toezichthoudende personeel.

Last but not least: de Adriatische Zee

Het ligt misschien erg voor de hand, maar de topactiviteit in Istrië is en blijft de Adriatische Zee! Er is een overvloed aan prachtige stranden om lekker te luieren en te spelen. Ook kan je hier meedoen met leuke watersporten of kan je een rondje varen met een bootje. Vooral de banden en bananen achter de boten zijn populair! Mis het niet tijdens je vakantie aar Kroatië met kinderen.

Bananenboot Istrië vakantie naar Kroatië met kinderen via Kids-Campings.com

Foto van utepool via Pixabay

Waar vier jij het liefst je vakantie met de kids? Laat het ons weten!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com