Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Rhône-Alpes

Biedt een grootschalig aanbod aan buitenactiviteiten en cultuur

De regio Rhône Alpes in het oosten van Frankrijk is een zeer veelzijdige vakantiebestemming. Bekende gebieden zijn de Ardèche en de Drôme. De regio is gevarieerd: er zijn veel natuurparken, schitterende steden, uitgestrekte wijngaarden en lavendelvelden. En je kunt er puur genieten tussen de bergen. Het indrukwekkende culturele erfgoed, de prachtige oude steden en de hooggebergtes met haar meren staan garant voor een onvergetelijke ervaring. Van bergbeklimmen in de Alpen tot een familiedagje in de dierentuinen, aan alle leeftijden is gedacht.

Cultuur in de Rhône-Alpes

Qua cultuur is er veel te beleven in deze regio. Er zijn vele historische bezienswaardigheden. Vooral de Romeinse ruïnes zijn indrukwekkend. In sommige kleine dorpjes reis je als het ware terug in de tijd. De inwoners krijgen maar weinig mee van het massatoerisme in de omgeving. In de steden zoals Lyon en Grenoble is er volop de mogelijkheid om musea , exposities en voorstellingen te bezoeken.

Met haar 35.000 hectare aan meren, biedt Rhône-Alpes u genoeg mogelijkheden tot een strandvakantie. Het meer van Annecy is één van de grootste meren van Frankrijk en tevens één van de schoonste. Er zijn fijne, kindvriendelijke zandstranden en tal van watersportmogelijkheden, zoals waterfietsen, zeilen, kanoën, jetskiën en waterskiën. Volop waterplezier!  Je kunt er ook naar pretparken, klimparken of avonturenparken of op safari in de dierentuin.

Kindvriendelijk kamperen in de Rhône-Alpes is top!

Populaire bestemmingen in Rhône-Alpes

Les Rives du Lac

Rhône-Alpes, Frankrijk

  • Verwarmde zwembaden
  • Vlakbij lavendelveld
  • In Hautes-Alpes

Op Les Rives du Lac kom je optimaal tot rust midden in de bergen. Met elke dag een mooi uitzicht en de leukste activiteiten, gaat niemand zich hier ooit vervelen!

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com