Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Rome

Laat je betoveren door de hoofdstad van Italië

Heerlijk genieten van La Bella Italia met het hele gezin in de prachtige stad Rome. Deze Romeinse stad onder de Italiaanse zon heeft zoveel moois te bieden dat je bijna niet kunt kiezen. Bezoek de mooie Romeinse gebouwen, geniet van een heerlijke pizza op het plein en breng daarna een bezoek aan de ijskraam voor een heerlijke Italiaanse gelato. In Rome is het lekker genieten met het hele gezin, daar is het tenslotte vakantie voor.

Indrukwekkende bezienswaardigheden

Het is handig om van tevoren te bekijken welke bezienswaardigheden je wilt zien, want er is teveel moois om op te noemen. Wij hebben een aantal pareltjes voor je uitgekozen die interessant zijn voor jong en oud. Wil je zien waar de gladiatoren vroeger gevochten hebben? Neem dan een kijkje in het Colosseum, ook het Forum Romanum en het Pantheon zijn bezienswaardigheden die je zeker niet wilt missen. Even uitrusten? Dat doe je op de Spaanse trappen. Dit is de ideale plek om ongedwongen mensen te kijken, te genieten van een verfrissend ijsje en weg te dromen bij die prachtige taal. De Trevi fontein mag ook zeker niet op jouw lijstje ontbreken en vergeet niet een muntje te gooien in deze beroemde fontein. Zo weet je tenminste zeker dat je nog een keer terugkomt naar Rome.

La vita e bella

Rome is niet alleen rijk aan cultuur. Maar ook aan overheerlijke pasta’s, tiramisu en krokante pizza’s compleet met rood-wit geblokte tafelkleden en een glaasje Chianti. De kinderen kunnen lekker proeven van het Italiaans ijs. Ze zullen verbaasd zijn hoeveel smaken er zijn. En na al dat lekkers drink je als afsluiter een cappuccino, want die smaakt nergens zo lekker als in deze prachtige stad.

Vakantie in Rome is meer dan een vakantie. Het is echt een beleving voor het hele gezin. Meer informatie? Bekijk dan ons ruime aanbod van comfortabele accommodaties bij Kids Campings.

Populaire bestemmingen in Rome

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com