Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Brabant

Ga op een kindvriendelijke kampeervakantie in het gezellige Brabant!

Brabant: het land van carnaval, het achterom binnenkomen en de bourgondische leefstijl. De Brabanders weten wel hoe ze van het leven kunnen genieten. Geniet optimaal van je vakantie met een kidscamping in Brabant! Met grote steden zoals Breda, Tilburg, Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch in handbereik leent het zich perfect voor een kampeervakantie!

Kamperen in Brabant

Voor de kinderen is er van alles te beleven in Brabant. Zo kun je bijvoorbeeld het bekendste stukje van de Van Gogh-route wandelen. Dankzij een speciale technologie laden duizenden steentjes zich gedurende de dag op om ’s avonds in het prachtige werk “Sterrennacht” op te lichten.

Een ander leuk uitstapje dat de kinderen nooit meer gaan vergeten is de Efteling. Ga met de kids naar de voorstelling van ‘De Sprookjesboom’ of probeer snoepjes te stelen bij de heks zoals Hans en Grietje. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij het pannenkoekenhuis “Polles Keuken”. Hier serveren ze heerlijke, hartvormige pannenkoeken versierd met snoepjes. Smullen!

Met de kinderen kun je ook naar één van de steden. Zo kan je in Den Bosch het Stedelijk Museum en het Noord-Brabants Museum bezoeken. In het Stedelijk Museum weten ze zelfs de kunst voor de kids wat leuker te maken. Door middel van een speurtocht waarbij de kinderen op zoek moeten naar schilderijen met dieren wordt de kunst ineens een stuk interessanter!

Of leer de kinderen wat over de natuur! In het Natuurmuseum Brabant in Tilburg kan je mammoetjagen in de IJstijd. Voor de kinderen zijn hier allerlei spel en leeractiviteiten ontwikkeld waardoor geschiedenis op een leuke manier wordt overgedragen. Zijn ze helemaal gek op auto’s? Ga dan een keer langs bij het DAF museum in Eindhoven.

Nieuwsgierig geworden naar een kindvriendelijke kampeervakantie in Brabant? Kijk dan nu bij ons aanbod! Vergeet ook niet eens een kijkje te nemen bij onze blog. Houdoe!

Populaire bestemmingen in Brabant

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com