Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Limburg

Ga op een kindvriendelijke kampeervakantie in Limburg!

Limburg is een regio die zich leent voor vele activiteiten. Je kunt eigenlijk van alles ondernemen! Fietsen, wandelen of bijvoorbeeld naar een actiepark, dit zijn actieve bezigheden die hier mogelijk zijn. Daarnaast is het mogelijk om een van de vele oude steden te bezichtigen. In de omgeving van deze steden worden ook veel festivals en feesten georganiseerd. Bijna elke week zijn er wel leuke evenementen om te bezoeken. Zo is Pukkelpop een bekend jaarlijks festival dat in dit gebied plaatsvindt. 

Toverland

Voor een gezellig dagje uit met de kinderen zit je goed in Toverland: Laat je kinderen onderdompelen in een wereld vol magie! Toverland is een pretpark met verschillende attracties, speeltoestellen, shows, prachtige natuur en lekker eten en drinken. Wil je juist actief bezig zijn en liever een lang stuk gaan wandelen of fietsen, breng dan een bezoek aan nationaal park De Maasduinen of nationaal park De Groote Peel. Neem wat lekkers te eten mee en stop onderweg voor een picknick om even te genieten van de prachtige omgeving.

Meerdere landen in één dag bezoeken? Ook dat kan in Limburg! Ga naar het Drielandenpunt! Hier komen Nederland, België en Duitsland samen. Je kunt hier onder andere ronddwalen in een enorm doolhof en er is een grote speeltuin waar kinderen zich uren zullen vermaken. Sneeuwfanaten kunnen zich uitleven in de skihal SnowWorld en ook als je wilt winkelen zit je goed in Limburg; Maastricht is een geweldige stad met een grote diversiteit aan winkels.

Een dagje Maastricht

Maastricht is de hoofdstad van de provincie Limburg. Het oude stadscentrum is perfect om een dagje er op uit te gaan. De stad is te gek voor wandelaars. Loop over de Sint Servaasbrug, een 13e-eeuwse brug over de Maas. 

Bezoek bijvoorbeeld de vele mooie kerken die de stad rijk is. Op een bijzondere manier de stad met de kids ontdekken? In Maastricht zijn allerlei speurtochten uitgelegd speciaal voor kinderen. Zo is het mogelijk een avontuurlijke tocht te maken in een eeuwenoud ondergronds verdedigingsstelsel: de Kazematten. Ben je niet bang in het donker? Ga dan mee speuren naar de Mosasaurus, de Grotten Zonneberg van de St. Pietersberg! Zo leer je de stad zeker weten beter kennen!

Nieuwsgierig naar ons aanbod in Limburg? Kijk hier voor alle luxe accommodaties en wie weet zit je binnenkort in een van de accommodaties in Limburg!

Populaire bestemmingen in Limburg

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com