Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Slovenië

Een onvergetelijke vakantie in een authentieke omgeving

Slovenië is ondanks de razende populariteit van buurlanden Italië en Kroatië, nog heel onontdekt als vakantieland. Dit maakt het land nog heel erg authentiek en daardoor erg bijzonder! Slovenië kent een prachtige natuur, een mooie kustlijn aan de Adriatische zee en talloze bezienswaardigheden. Het land is daardoor ook heel geschikt voor een vakantie met de kinderen. Samen met het hele gezin verblijf je in een van de kids campings waar kinderen de leukste tijd beleven. Onderneem leuke activiteiten en geniet volop van een vakantie in een bewaard geheim in Europa: Slovenië.

Bezoek de authentieke plaatsjes

Slovenië kent vele steden die nog in authentieke staat zijn. Het is leuk om met het gezin een roadtrip langs deze plaatsjes te maken. Een van de voordelen hiervan is dat het land vrij klein is. Je bent dus overal zo en je hoeft geen lange ritten te maken! Bezoek bijvoorbeeld de hoofdstad Ljubljana tijdens een stedentripje. In deze kindvriendelijke stad kun je onder andere de dierentuin bezoeken, op een van de gezellige pleintjes een ijsje eten of de cultuur van Slovenië ontdekken in een museum. Vervolgens kun je doorrijden door de groene natuur naar de stad Bled. Om hier op het uitkijkpunt uit te kijken over het meer van Bled. Zo heb je een onvergetelijke vakantie in Slovenië!

Op avontuur met de kinderen

Het land is ook ideaal om met de kinderen naartoe te gaan. De natuur en de vele bezienswaardigheden lenen zich namelijk voor leuke activiteiten of lekkere daagjes ontspannen met het gezin. Zo kun je onder andere een treintje door de grotten van Postojna nemen, om zo de bijzondere grotten te bewonderen. Dit is voor het hele gezin een leuke attractie!

Daarnaast is Slovenië een geschikt land voor gezinnen die graag een actieve vakantie willen. Maak prachtige wandelingen, fietstochten of bezoek adembenemende watervallen! De kinderen kunnen heerlijk spelen in de bossen en zwemmen in een van de talloze meren.

Kun je niet meer wachten op een vakantie naar Slovenië te boeken? Bekijk dan ons aanbod aan leuke kids campings en wie weet ontdekken jullie de volgende vakantie dit land!

Populaire bestemmingen

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com