Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Costa Dorada

Met de kids de gouden kust van Spanje ontdekken

Op vakantie aan de gouden kust van Spanje op een gezellige familiecamping. Je bent in de buurt van prachtige stranden en steden en de kinderen worden voorzien van vermaak op de camping. Een gezinsvakantie aan de Costa Dorada in midden Spanje is een absolute aanrader voor zowel een ontspannen als actief verblijf. Lees hieronder verder voor meer informatie over dit prachtige kustgebied en wie weet gaat jullie volgende vakantie wel naar de Costa Dorada!

Verken de omgeving

Een zonnetje op je gezicht, aan het strand, in de buurt van een stad of in de ongerepte natuur. Aan de Costa Dorada zijn zowel de natuur, de steden en de bezienswaardigheden de moeite waard om te bewonderen. Maak prachtige wandelingen in de groene bossen, relax op een van de witte stranden aan de blauwe zee of bezoek een van de vele steden. Zo zijn er veel middeleeuwse steden te vinden, waar je bijvoorbeeld oude ridderkastelen kunt bezichtigen. Daarnaast zijn er ook veel overblijfselen van de Romeinse tijd terug te vinden in de omgeving. Je kunt hier onder andere oude Romeinse theaters met de kinderen bekijken, terwijl je geniet van een mooie natuur!

Pret met de kinderen

Het leukste tijdens je vakantie met kinderen is het maken van een leuk uitstapje. En wat is dan leuker om naar een van de beste pretparken van Spanje te gaan? Het attractiepark PortAventura ligt namelijk aan de Costa Dorada! Ga over de kop in de achtbaan of bekijk een van de liveshows op het park. Plezier is in dit park gegarandeerd.

Ben je met hele kleintjes op stap? Dan kun je doorrijden naar Parc Sama, dit is een soort kleine dierentuin waar konijntjes en andere dieren los rondlopen. De kinderen kunnen lekker over het park rennen tussen alle schattige diertjes. Met deze twee activiteiten ben je verzekerd van een geslaagde dag en het maakt je vakantie nog leuker aan de Costa Dorada!

Klinkt dit allemaal erg goed en ben je benieuwd naar alle bestemmingen in de omgeving? Bekijk dan hier ons aanbod is te gekke kids campings!

Populaire bestemmingen aan de Costa Dorada

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com