Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bij de boer

Verblijf tussen de dieren op het boerenland!

Een verblijf in een boerengebied, kennis maken met allerlei dieren, en het echte boeren leven. Dit ervaar je allemaal tijdens een kindvriendelijk verblijf op een boerderijcamping. Je geniet van ultieme rust op het boeren platteland. Daarnaast krijg je een kijkje in het boerenbedrijf. De kinderen kunnen helpen op het land en eindeloos buiten spelen. Onderneem leuke activiteiten in de omgeving en geniet van deze bijzondere ervaring.

Ontdek het boerenleven

Een vers eitje van de kip en misschien maken jullie wel net de geboorte van een kalfje mee! Je bent getuigen van alle dagelijkse gebeurtenissen op de boerderij. Daarnaast kun je tijdens je vakantie ook zelf deel uit maken van het boerenbedrijf. Een lammetje voeden of helpen op het land, het kan allemaal. Een droom van ieder kind! Ook kun je vaak ook op de boerderij leuke activiteiten ondernemen. Van boeren spellen, zoals boerengolf of polstokspringen. Het platteland leent zich voor enorm veel activiteiten. Lekker voetballen op het eindeloze grasveld of op survivaltocht door de slootjes. De vakantie op een boerderij bevat alle facetten van een complete vakantie!

De meeste boerderij campings liggen in een natuurlijk gebied. Hierdoor kun je naast de activiteiten op de camping zelf, ook in de omgeving eropuit gaan voor wandelingen of fietstochten. Fiets door bossen, langs een rivier of fiets naar stadjes of dorpjes in de buurt. Maak hier even een tussenstop voor een lekker drankje en een hapje. Zodat jullie weer helemaal opgeladen verder kunnen. Verblijf je in de buurt van een rivier of meertje? In de zomer kan het met de kinderen heerlijk zijn om op het water te vertoeven. Kanoën, roeien of zeilen. De kids beleven eindeloos plezier!

Geniet na een drukke dag, vol activiteiten en boerenwerkzaamheden van een heerlijke barbecue bij je accommodatie. En neem tijdens het avondeten nog even met elkaar de dag door. En wat gaan jullie morgen weer doen?

Populaire bestemmingen

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com