Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bij een bos

Kindvriendelijk kamperen bij een bos voor een actieve vakantie in de natuur!

Eindeloos groen, doorkijkjes en verborgen beekjes. Dit kom je allemaal tegen tijdens wandelingen in de bossen. En is het niet heerlijk om dit dagelijks te zien tijdens een kindvriendelijk verblijf op een camping bij een bos? Je bent de hele dag in de buitenlucht en kunt allerlei activiteiten ondernemen. De bossen zijn namelijk perfect voor lange wandelingen en fietstochten. Verblijf op een camping in de buurt waar je genoeg vermaak vindt voor de kinderen en je beleeft de ideale vakantie! Lees hieronder meer over een vakantie met de kinderen bij een bos.

Ontdek de bosrijke natuur

Je vindt vele kindvriendelijke campings in de buurt van of in een bos. Een verblijf op een van deze campings biedt vele mogelijkheden. Zo geniet je met het gezin van de vele faciliteiten voor kinderen. Maar daarnaast kun je ook in de omgeving van de bossen leuke activiteiten ondernemen. Vooral voor de kinderen zijn de bossen heerlijk. Klimmen in bomen, zoeken naar kastanjes en paddenstoelen of picknicken bij een vlak gedeelte. En wat zie je daar? Een stromend beekje, waar je even in kunt afkoelen. Bij sommige bestemmingen is het ook mogelijk om wandelingen onder begeleiding van een gids te maken. En wie weet zijn er wel speciale tours voor kinderen!

Ook is het maken van een fietstocht door de bossen een aanrader. Op vele plekken zijn de fietsroutes zelfs al voor je uitgestippeld! Zo kun je de route paddenstoelen aanhouden en ondertussen genieten van de prachtige kleuren om je heen. Misschien kom je onderweg nog mooie doorkijkjes tegen waar je kunt stoppen. Een ander voordeel van een verblijf bij een bos, zijn de heerlijke schaduwplekken op de camping. Zo kom je makkelijk de warme dagen door! Klinkt een vakantie bij een bos jou ook als een perfecte vakantie? Neem een kijkje bij het aanbod en bepaal waar jij je vakantie gaat doorbrengen!

Populaire bestemmingen

Padimadour

Midi-Pyreneeën, Frankrijk

  • Apart kinderbad met speeltoestellen
  • Natuurlijke omgeving
  • Vlakbij Rocamadour

In het zuiden van Frankrijk schijnt altijd de zon. Zo ook op camping Padimadour. Een camping vlakbij Rocamadour met faciliteiten voor het hele gezin.

Le Patisseau

Bretagne

  • Een echte familiecamping
  • Heerlijke schaduwplaatsen
  • Nederlands animatie

Camping Le Patisseau zorgt voor een echte familievakantie! De kids hoeven zich geen moment te vervelen met de Nederlandse animatie, de vele zwembaden en activiteiten.

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com