Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Met een baby

Je kan er niet vroeg genoeg bij zijn!

Kamperen: daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen! Ook het allernieuwste lid van de familie gaat gezellig mee op vakantie! En hoe fijn is het dan om alsnog van de vrijheid van een camping te kunnen genieten? Hoewel een baby misschien nog niet alles beleefd, is het heerlijk dat jullie ’s avonds gezellig voor de tent hun glaasje wijn kunnen drinken. Ook voor de grotere broer en zus is de vrijheid op een camping een hele opluchting.

De kleintjes mee op vakantie

Anno 2016 zijn vrijwel alle campings ingesteld op gezinnen met baby’s. Dit gaat van de mogelijkheid tot het huren van een baby-setje voor in de accommodatie, tot volledig ingerichte babyclubs met oppasservice. Om er zeker van te zijn dat je zelf overal aan denkt, lees je hier enkele tips om van de eerste vakantie met jullie baby. Kamperen is voor een baby namelijk de kans om allerlei eerste indrukken voor het eerst op te doen. Zoals het water van een openluchtzwembad samen met papa en mama verkennen. Eerste keer zand tussen de teentjes tijdens een dagje strand, of lekker liggen in de schaduw met een dekentje op de houten vlonders voor de caravan: dat biedt een hele nieuwe kijk op de wereld.

Kids-Campings.com is specialist als het aankomt op kamperen met kinderen en houdt daarbij rekening met alle leeftijden! Zo houden we er bij gezinnen met jonge kinderen en baby’s rekening mee dat slapen heel belangrijk is. Een grote camping met een discotheek en een druk avondprogramma vlak naast je tent, zul je in het baby-overzicht dan ook niet snel tegenkomen. Wel de authentieke Franse familiecamping met een beperkt aantal staplaatsen en kleinschalige animatie: zo heeft het hele gezin plezier. Ook de campings met een oppasservice zijn opgenomen in dit overzicht. Op de meeste campings met zo’n service is overal aan gedacht en is de oppas gediplomeerd. Hier laat je met een gerust hart de kleine achter wanneer je even snel een boodschap doet.

Populaire bestemmingen

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com