Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Met een peuter

Wat zijn de do's en de don't's

Op vakantie gaan met een peuter kan een lastige opgave zijn. Een peuter verandert namelijk heel snel. Misschien ging het de vorige vakantie wel heel goed en houd je vast aan die structuur. Eenmaal aangekomen op bestemming kom je erachter dat dat helemaal niet meer het geval is. Je kind heeft nu andere behoeftes dan vorig jaar en dan is het handig dat je er meteen op inspeelt. Of misschien gaat het gewoon allemaal goed en maak je je helemaal geen zorgen. Maar ben je op zoek naar de geschikte vakantiebestemming en wil je weten waar je op moet letten. Alle tips en weetjes kun je hier lezen, zodat je goed op vakantie kunt met je kleinte!

Wat mag ik niet vergeten?

Wat je absoluut niet mag vergeten mee te nemen op vakantie, is het knuffeltje van je kind. Een eerste nacht van de vakantie kan namelijk erg spannend zijn. Dan is het knuffeltje een welkoms geschenk. Zodat de kleine een geruste eerste nacht tegoed kan gaan. Wat je daarnaast ook zeker niet mag vergeten is een boekje voor jezelf. Want echt uren kletsen en genieten van een wijntje zonder dat je je zorgen hoeft te maken is niet meer vanzelfsprekend. En ten derde is het altijd handig om een buggy mee te nemen. Dan kan je zelf ook heerlijk op pad, terwijl je kind lekker ligt te slapen. Ten slotte moet je altijd zorgen voor goede zonnebrand en muggenspray. Want de kleine meid of jongen mag natuurlijk niet verbranden. En muggenbultjes zorgen voor hele lange slapenloze nachten…

Ben je bezorgd over een goede huisvesting of een goed bed voor je kind? Bij alle campings en accommodaties wordt je peuter in de watten gelegd en zijn er altijd goed bedden aanwezig. Mocht je toch huiverig zijn kan je altijd zelf nog een klein bedje meenemen of vooraf aan de vakantie even goed informeren bij de camping zelf. Ook zijn campings met een animatieteam speciaal voor kleine kinderen een aanrader! Zo wordt je peuter mee op sleeptouw genomen door het team, en kun je zelf even bijkomen.

Alle campings en accommodaties zijn kindvriendelijk ingericht en bezorgen het hele gezin een ideale vakantie. Ben je benieuwd naar de bestemmingen klik dan verder!

Populaire bestemmingen

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com