Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Met speeltuin

"Schommelen, van de glijbaan en op z'n kop aan de rekstokken!"

Speeltuinen zijn ware paradijsjes voor kinderen. Ze kunnen hier dagen lang doorbrengen zonder zich te vervelen. Wie kan er zo hoog mogelijk schommelen, blijft zitten op de wipkip en wie roetsjt het snelst van de glijbaan? Dit zijn zaken waar de kinderen zich uren lang mee bezig kunnen houden. De aanwezigheid van een speeltuin op de camping is dan ook eigenlijk niet meer te missen! De kindvriendelijke campings die je hier vindt, zijn voor kinderen al fantastisch. Maar de campings met een speeltuin, behalen toch echt wel de top. Wat je allemaal moet weten over campings met een speeltuin? Dat lees je hier!

Eindeloos vermaak

Speeltuinen op deze campings vind je in alle soorten en maten. Zo heb je veel grote campings, waar een speeltuin meer een speelpark is. Maar je hebt ook kleinere campings, waar je een klassieke speeltuin vindt. Het belangrijkste is dat de kinderen heerlijk in de buitenlucht kunnen spelen, zonder zich te hoeven vervelen.

Schommels en glijbanen vind je vrijwel overal. Of je nu op een boerencamping bent, of op een groot vakantiepark, deze toestellen zijn bijna niet te missen. Maar op sommige campings vind je ook speeltuinen met springkussens of hele avontuurlijke parcours. Hier kan je in de hoogte klimmen en klauteren van de ene kant van de speeltuin naar de andere kant. Houd vooral de kleintjes wel in de gaten, zodat er geen kleine ongelukjes gebeuren! Maar over het algemeen zorgt een speeltuin gewoon alleen voor genot en plezier bij de kinderen. En hoef je je nergens zorgen om te maken. Je kunt puur genieten van jouw vrolijke kinderen die aan het spelen zijn!

Wil jij ook genieten van een heerlijke vakantie met de kinderen. Bekijk dan onze gezinscampings en het ruime aanbod van comfortabele accommodaties op Kids Campings. En misschien ben jij je kinderen wel de hele vakantie kwijt aan de speeltuin!

Populaire bestemmingen

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com