Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Met tennisbaan

"Zodat je ook op vakantie met elkaar een balletje kunt slaan!"

Voor de echte sportliefhebbers is de aanwezigheid van sportfaciliteiten niet te missen tijdens de vakantie. Op de kindvriendelijke campings met tennisbaan kan je als tennisliefhebber elke dag tennissen! Zo hoef je niet ver te rijden om eindelijk een keer te oefenen of een wedstrijdje te spelen met de kinderen. Maar ook als je nog snel even na het eten wilt tennissen kan dit. Ook kun je lessen nemen, of mee doen aan spannende wedstrijdjes op de camping. De aanwezigheid van een tennisbaan is leuk voor iedereen! Niet alleen als je goed kunt tennissen. Maar ook voor de echte beginners is tennis een leuke actieve bezigheid tijdens de vakantie. Hieronder lees je nog meer over campings met tennisbanen.

Oefenen, oefenen, oefenen

Met een tennisbaan op de camping kun je dagenlang oefenen op je tennis skills. Soms kun je zelfs lessen nemen op de camping, zodat je de hele vakantie verder kunt oefenen. Of je nu super goed al kunt tennissen, of nog nooit een racket hebt aangeraakt. Iedereen kan mee doen. Zo kun jij aan het einde van de vakantie aan iedereen laten zien hoe goed jullie wel niet zijn geworden! Ook voor kinderen is het een mooi eerste opstapje om te bepalen of ze tennis leuk vinden. Misschien komt er wel een waar talent naar boven…

Daag elkaar uit!

Op een camping met een tennisbaan kun je elke dag revanche nemen op elkaar! Gisteren verloren? Dan doe je het potje gewoon weer over de volgende dag. Dat is een groot voordeel van een tennisbaan op de camping zelf. Je hoeft namelijk niet steeds in de auto te stappen om naar de tennisbaan te rijden. Maar je kunt gewoon vanuit het zwembad of na de lunch richting de baan lopen. Is dat niet ideaal?

Ook organiseert de camping vaak wedstrijdjes voor de camping gasten. Iedereen mag mee doen en je word op willekeurige wijze toegewezen aan een poule. Misschien ben jij wel de beste tennisser op de camping! Een handige tip is wel om van te voren even goed de spelregels te checken. Zodat hier op de baan geen onduidelijkheden over ontstaan en je vooral plezier kunt beleven met de medevakantiegangers!

Populaire bestemmingen

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com