Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Met tienerdisco

"Dansen, swingen en zingen in de tienerdisco!"

Ben je op vakantie met tieners, en weet je niet zo goed waar je allemaal op moet letten voor de perfecte vakantie? Bekijk dan eens de campings met een tienerdisco. Hier kunnen de jongeren nieuwe herinneren maken samen met hun vrienden. Ze beleven eindeloos plezier en kunnen even een avondje los gaan. Ze voelen zich zelfstandig en volwassen, omdat ze eventjes zonder hun ouders op pad mogen gaan. Hieronder lees je alles over campings met tienerdisco en waarom dit voor de tiener nu zo ontzettend leuk is!

Feesten met nieuwe vrienden

Het maken van nieuwe vrienden is voor tieners enorm belangrijk. Zeker voor een geslaagd verblijf op de camping is het vinden van leeftijdsgenootjes een belangrijke factor. Een camping met tienerdisco trekt veel gezinnen met oudere kinderen aan. En is daarom dus ook ideaal voor gezinnen met tieners. De leeftijdsgenootjes die ze leren kennen op de camping, tijdens het animatieprogramma of andere activiteiten, kunnen ze daarna mee naar de disco. Hier kunnen ze swingen en dansen samen met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Het bezorgd de kids een onvergetelijke tijd op de camping. En dit maakt, sorry papa en mama, hun vakantie met het gezin minder saai. Ze zullen het hier nog jaren over hebben, en nooit meer vergeten.

Ook is het toezicht in de tienerdisco erg goed. Dus jullie kunnen gewoon met een gerust hart bij je accommodatie blijven! Zelfs als de tienerdisco zich in de buurt bevindt, regelt de camping goed vervoer. De tieners worden dan naar de disco gebracht en ’s avonds weer thuis gebracht na een avondje stappen. Dus geen zorgen over vervoer en thuiskomen!

Neem een kijkje bij alle kindvriendelijke campings in Europa met een tienerdisco en bezorg je kids een onvergetelijke vakantie. Waar ze nieuwe vrienden kunnen maken en daar avonden kunnen dansen in de disco!

Populaire bestemmingen

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com