Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Minigolf

"Wie daag jij uit voor een potje minigolf?"

Op vakantie iets leuks doen met hele gezin is altijd een belangrijke factor. Maar vaak moet je dan ergens heen reizen. Als je daar geen zin in hebt en toch iets wil ondernemen, dan kan een minigolf op de camping een uitkomst bieden. Zo kun je gewoon op de camping zelf elkaar uitdagen voor een potje minigolf! En een minigolf, ook wel midgetgolf genoemd, zorgt altijd voor het plezier in de familie. En het fijne van een minigolfbaan op de camping? De volgende dag neem je gewoon weer revange!

Word ‘Koning’ Minigolf

Minigolfen op de camping kan altijd een fanatiek potje worden tussen de familieleden. Om verwarring en boze familieleden te voorkomen zijn hier de regels van het midgetgolf. Want het moet natuurlijk wel een gezellig spelletje blijven tijdens de vakantie!

Het doel van het spel is heel makkelijk. Je hebt bij midgetgolf 18 kleine banen. Deze 18 banen, ook wel holes genoemd, moet je zien te halen in zo min mogelijk slagen. Een hole te halen, doe je door het balletje in het putje te slaan. Wanneer het balletje de baan uitvliegt krijg je een strafpunt. Wanneer je de minste slagen nodig hebt gehad en de minste strafpunten erbij hebt gekregen, gefeliciteerd, dan ben je winnaar. Je hebt het spel gewonnen! En hoe vaker je het spel speelt, hoe beter je wordt. Zo word je misschien wel de ‘Koning’ van de minigolf op de camping. Wie daag jij uit?!

Minigolf kan je met het gezin spelen, de kinderen met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes of daag de buurman op de camping uit! Ook organiseert het animatieteam geregeld wedstrijdjes minigolf voor de kinderen. Dus als jullie zelf even geen zin hebben, kunnen de kids alsnog hun wensen laten vervullen. Dit is een groot voordeel op een kindvriendelijke camping!

Benieuwd naar campings met een minigolfbaan tot beschikking? Kijk dan naar onze bestemmingen!

Populaire bestemmingen

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com