Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Voor mindervaliden

Want kindvriendelijk kamperen is voor iedereen!

Heb je wat meer aanpassingen nodig, omdat je slecht ter been bent, in een rolstoel zit of door andere redenen van ongemak? Ook dan kun je gewoon verblijven op een kindvriendelijke camping. Er zijn namelijk vele campings die rekening houden met mindervaliden. En daar dan ook accommodaties en faciliteiten op aanpassen. Zodat iedereen welkom is op de camping. Ga op zoek naar een geschikte camping, ook als mindervalide zijnde goed je weg kunt vinden. Zo kun je zorgeloos op reis en kun je optimaal genieten van een ontspannen verblijf. Lees hieronder alles wat je moet weten over bestemmingen die geschikt zijn voor een vakantie voor mindervaliden!

Aangepaste faciliteiten

Op de kindvriendelijke campings die geschikt zijn voor mindervaliden vind je allerlei aanpassingen in de faciliteiten en accommodaties. Zo houden ze bijvoorbeeld rekening met speciale faciliteiten in de accommodaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aangepaste sanitaire voorzieningen. Daarnaast zijn de accommodaties ook goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De ruime accommodaties zorgen ervoor dat je gemakkelijk door het verblijf kunt verplaatsen. Er zijn dan ook geen drempels of opstapjes die in de weg staan van een zorgeloos verblijf. Zo kun je gewoon een accommodatie huren en genieten van de ultieme ontspanning van een vakantie.

Zorgeloos op de camping

Ook vind je op de camping zelf aanpassingen in de voorzieningen. Ook in de algemene sanitaire voorzieningen zijn aanpassingen voor mindervaliden gemaakt. Daarnaast is de hele camping goed toegankelijk. Je kunt je als rolstoelgebruikers gemakkelijk over de camping verplaatsen en van vrijwel alle faciliteiten gebruik kunnen maken. Je zal dan ook geen opstapjes of drempels vinden op de camping zelf. Er is overal rekening mee gehouden! En een voordeel van een verblijf op een kindvriendelijk camping? Je ervaart wel nog steeds de gezelligheid van een camping en leuke faciliteiten. Maar dan volledig aangepast op je eigen wensen en behoeftes. Wat wil je nog meer tijdens je vakantie met de kinderen?

Populaire bestemming

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com